Tehnologija prerade sirovina biljnog podrijetla (Tehnologija šećera, škroba i čokolade)
Rezultati ispita, 14.9.2020.
Franjo Širić |
Dobar (3) |
Iva Relata |
Dobar (3) |
Maja Rotim |
Dobar (3) |
prof.dr.sc. Jurislav Babić
Rezultati ispita iz Kemije 2 održanog 17.09.2020.
Broj indeksa |
Broj bodova |
2424 |
28 |
2363 |
47 |
2364 |
42 |
2351 |
17 |
2403 |
34 |
2389 |
68 |
2404 |
38 |
Bodovni prag: 55
Rezultati ispita iz Kemije 2 održanog 17.09.2020.
Broj indeksa |
Broj bodova |
2424 |
28 |
2363 |
47 |
2364 |
42 |
2351 |
17 |
2403 |
34 |
2389 |
68 |
2404 |
38 |
Bodovni prag: 55
AGRONOMSKI I PREHRAMBENO-TEHNOLOŠKI FAKULTET SVEUČILIŠTA U MOSTARU
Diplomski studij Prehrambeno inženjerstvo
„JEDINIČNE OPERACIJE U PREHRAMBENOM INŽENJERSTVU“
REZULTATI ISPITA održanog 16. rujna, 2020.
Dragan Zeko - dobar (3)
Mostar, 17.rujna, 2020.
Prof.dr.sc. S.Tomas
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba
Žiro račun (KM):
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR
Devizni račun:
SWIFT UNCR BA 22;
IBAN: BA 393381304831854411;
ID: 4227088130064
Žiro račun Studenskog zbora (KM):
3381302231566875