Rezultati ispitnog roka 29.9.2025. iz Procesa u prehrambenoj industriji, Prehrambenog inženjerstva i Opasnosti vezane uz hranu su u ISS sustavu. Uvid u ispit je u četvrtak, 2.10.2025. g. u 11 h u uredu profesorice uz prethodnu najavu.
KEMIJA HRANE
REZULTATI ISPITA
30.09.2025.
Anita Bušić – dobar (3)
Edina Bečić – dovoljan (2)
Mile Musa – nedovoljan (1)
Doc.dr.sc. Josipa Krezić
Tehnologija prerade sirovina biljnog podrijetla (čokolada)
Mejrima Salihbašić - nedovoljan (1)
Pozdrav Ljiljo i Mario,
šaljem rezultate ispita iz održanih 22.9.2025.:
Tehnologija prerade sirovina biljnog podrijetla (voće i povrće)
Anita Bušić - dobar (3)
Kata Planinić - dovoljan (2)
Tehnologija prerade sirovina biljnog podrijetla (čokolada)
Anja Marić - nedovoljan (1)
Lijep pozdrav,
Antun Jozinović
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba
Žiro račun (KM):
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR
Devizni račun:
SWIFT UNCR BA 22;
IBAN: BA 393381304831854411;
ID: 4227088130064
Žiro račun Studenskog zbora (KM):
3381302231566875