Rezultati ispitnog roka 29.9.2025. iz Procesa u prehrambenoj industriji, Prehrambenog inženjerstva i Opasnosti vezane uz hranu su u ISS sustavu. Uvid u ispit je u četvrtak, 2.10.2025. g. u 11 h u uredu profesorice uz prethodnu najavu.

KEMIJA HRANE

REZULTATI ISPITA
30.09.2025.

Anita Bušić – dobar (3)
Edina Bečić – dovoljan (2)
Mile Musa – nedovoljan (1)

Doc.dr.sc. Josipa Krezić

Tehnologija prerade sirovina biljnog podrijetla (čokolada)

Mejrima Salihbašić - nedovoljan (1)

 

Ispit iz Biometrike, Biostatistike i Statistike u nutricionizmu položili su:
 
1.Marija Karanović - dovoljan (2)
2.Edina Bačić-dovoljan (2)
3.Ivana Vranjković - dovoljan (2)
4. Jakov Tucak -dovoljan (2)
5. Emanuela Udženija -dovoljan (2)
 
Studenti mogu vidjeti rad u petak u 9h u uredu nastavnice.
prof.dr.sc.Zrinka Knezović

Pozdrav Ljiljo i Mario,

šaljem rezultate ispita iz održanih 22.9.2025.:

Tehnologija prerade sirovina biljnog podrijetla (voće i povrće)

Anita Bušić - dobar (3)

Kata Planinić - dovoljan (2)

 

Tehnologija prerade sirovina biljnog podrijetla (čokolada)

Anja Marić - nedovoljan (1)

 

Lijep pozdrav,

Antun Jozinović

Izbornik

Kontakti

Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba

Računi fakulteta

Žiro račun (KM):  
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR

Devizni račun: 
SWIFT UNCR BA 22; 
IBAN: BA 393381304831854411;

ID: 4227088130064

Žiro račun Studenskog zbora (KM):  
3381302231566875

Idi na vrh