Modul: „Biotehnološka proizvodnja hrane“
Diplomski studij “Prehrambeno inženjerstvo“
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet
Sveučilišta u Mostaru
Koordinator modula: Prof. dr. sc. Jagoda Šušković
Rezultati ispita iz kolegija „Biotehnološka proizvodnja hrane“ održanog 23.09.2020.
Koordinator modula:
Prof. dr. sc. Jagoda Šušković
AGRONOMSKI I PREHRAMBENO-TEHNOLOŠKI FAKULTET
SVEUČILIŠTA U MOSTARU
Preddiplomski studij
Prehrambena tehnologija
Predmet: TEHNOLOGIJA PRERADE SIROVINA BILJNOG PODRIJETLA
(dio ispita iz Tehnologije ulja)
REZULTATI PISMENOG KOLOKVIJA
održanog 22.9.2020.
____________________________________________
Napomena:
U slučaju da student nije zadovoljan navedenom ocjenom na kolokviju može pristupiti narednim ispitnim rokovima te pokušati ostvariti veću ili manju ocjenu.
24.09.2020.
________________________
prof. dr. sc. Tihomir Moslavac
Nitko nije zadovoljio
Položili su:
Zvonimir Pehar dobar (3)
Tomislav Marić dovoljan (2)
Ostali studenti nisu zadovoljili na ispitu
Rezultati ispita iz Fizikalne kemije održanog 22. 09. 2020.
Iva Roleta |
26 /100 |
nedovoljan (1)
|
Franjo Širić |
16/100 |
nedovoljan (1)
|
Maja Rotim |
4/100 |
nedovoljan (1)
|
Katarina Čorluka |
34 / 100 |
nedovoljan (1)
|
Zvonimir Pehar |
20/100 |
nedovoljan (1)
|
Iva Bešlić |
20 / 100 |
nedovoljan (1)
|
Josip Kovač |
4/100 |
nedovoljan (1)
|
Uvid u testove 23. 09. 2020. u 13 sati, FPMOZ.
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba
Žiro račun (KM):
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR
Devizni račun:
SWIFT UNCR BA 22;
IBAN: BA 393381304831854411;
ID: 4227088130064
Žiro račun Studenskog zbora (KM):
3381302231566875