Obavijest:
Obavijest studentima preddiplomskog studija Prehrambena tehnologija, kolegij Tehnologija prerade sirovina biljnog podrijetla.
Molim studente koji planiraju izlazak na ispit 23.2.2017. iz kolegija „Tehnologija prerade sirovina biljnog podrijetla“ (dio Tehnologija čokolade, škroba i šećera) da izlazak na ispit prijave na email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
Prof.dr.sc. Jurislav Babić
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba
Žiro račun (KM):
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR
Devizni račun:
SWIFT UNCR BA 22;
IBAN: BA 393381304831854411;
ID: 4227088130064
Žiro račun Studenskog zbora (KM):
3381302231566875