Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Mostar
Rezultati kolokvija iz kolegija Tehnologija prerade sirovina biljnog podrijetla (voće i povrće) od 26. 5. 2021.
Redni broj |
Ime i prezime |
Ocjena |
1. |
Jelena Alerić |
2 |
2. |
Martina Arapović |
5 |
3. |
Lara Artuković |
3 |
4. |
Jelena Buha |
5 |
5. |
Petra Lasić |
3/4 |
6. |
Luca Sesar |
3 |
7. |
Aleksandra Sikimić |
2/3 |
8. |
Anamarija Šimunović |
5 |
9. |
Zvonimir Šuker |
2 |
Ostali studenti nisu položili kolokvij
prof. dr. sc. Drago Šubarić
Rezultate prvog parcijalnog pismenog ispita iz Mikrobiologije za studente 1. godine agronomije
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet
Smjer: Opća agronomija Modul: Mikrobiologija
Mostar; 19.5. 2021.
Rezultati prvog kolokvija iz kolegija “MIKROBIOLOGIJA” ZA STUDENTE 1. GODINE STUDIJA smijer Opća agronomija ,upisani akademske 2020./2021.
Red. br.: |
Prezimeiime |
1. parcijalni (bodovi) |
1. |
Lorena Adašević |
26/35 |
2. |
Barbara Lukić |
23/35 |
3. |
Tomislav Pehar |
19/35 |
4. |
Nikolina Antolović |
14/35 |
5. |
Ana Martinac |
12/35 |
6. |
Bože Spajić |
11/35 |
7. |
Maja Aurelija Kožul |
6/35 |
|
|
|
Legenda uz tablicu:
Objašnjenje bodova:
Maksimalni broj bodova na svakom parcijalnom ispitu iznosi: 35 (na 2 parcijalna 70 bodova) ;
Ocjenjivanje: dovoljan (18-22), dobar (23-26), vrlo dobar (27 -30), izvrstan (31-35).
Predmetni nastavnik i nositelj modula:
sc. Višnja Vasilj, izv.prof.
Rezultati predroka pismenog ispita iz modula Povrćarstvo, 18.5.2021.
Ime i prezime |
Broj bodova |
Ocjena |
1. Mario Biletić |
25 |
nedovoljan (1) |
2. Ivana Biško |
21 |
nedovoljan (1) |
3. Katarina Dugandžić |
18 |
nedovoljan (1) |
4. Anamarija Jelčić |
26,5 |
nedovoljan (1) |
5. Josip Jovanović |
32 |
dovoljan (2) |
6. Stipe Krstanović |
21 |
nedovoljan (1) |
7. Marko Markota |
30 |
dovoljan (2) |
8. Josip Pehar |
24 |
nedovoljan (1) |
9. Marko Pehar |
27,5 |
nedovoljan (1) |
10. Blaž Ostojić |
26,5 |
nedovoljan (1) |
11. Matej Ramljak |
22 |
nedovoljan (1) |
12. Matej Skoko |
12 |
nedovoljan (1) |
13. Borna Šutalo |
28 |
nedovoljan (1) |
14. Stjepan Topić |
31 |
dovoljan (2) |
Kriteriji ocjenjivanja: 0-29 (1), 30-35 (2), 36-40 (3), 41-45 (4), 46-50 (5)
Uvid u radove moguć je u petak, 21.5. 2021. u 9:00 h.
Nositelj kolegija: dr.sc. Elma Sefo, doc.
Tehnologija prerade sirovina biljnog podrijetla
Rezultati ispita, svibanj 2021.
ALERIĆ JELENA |
Dobar (3) |
ARAPOVIĆ MARTINA |
Izvrstan (5) |
ARTUKOVIĆ LARA |
Vrlo dobar (4) |
BUHA JELENA |
Vrlo dobar (4) |
LASIĆ PETRA |
Dobar (3) |
SESAR LUCA |
Dovoljan (2) |
SIKIMIĆ ALEKSANDRA |
Dobar (3) |
ŠIMUNOVIĆ ANAMARIA |
Izvrstan (5) |
prof.dr.sc. Jurislav Babić
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba
Žiro račun (KM):
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR
Devizni račun:
SWIFT UNCR BA 22;
IBAN: BA 393381304831854411;
ID: 4227088130064
Žiro račun Studenskog zbora (KM):
3381302231566875