Pismeni ispit položili su studenti:
1. Adašević, Lorena 100 bodova izvrstan (5)
2. Ibrović Zahirović, Melisa 100 bodova izvrstan (5)
3. Marold, Andrijana 100 bodova izvrstan (5)
4. Memić, Enela 100 bodova izvrstan (5)
5. Slišković, Iva 100 bodova izvrstan (5)
6. Zadro, Sara 100 bodova izvrstan (5)
7. Blažević, Ema 98 bodova izvrstan (5)
8. Martinac, Ana 95 bodova izvrstan (5)
9. Džambo, Franjo 92 boda izvrstan (5)
10. Dragićević, Luka 86 bodova vrlo dobar (4)
Studenti mogu pogledati radove u petak, 13.12.2024. godine od 9 do 11.
Za upis ocjena potrebno je prijaviti ispit u prvom zimskom roku.
Doc.dr.sc. Marija Lasić
Tehnologija ugljikohidrata
Parcijalni ispit, 4.11.2024.
Enela Memić |
Izvrstan (5) |
Andrijana Marold |
Vrlo dobar (4) |
Iva Slišković |
Izvrstan (5) |
Melisa Zahirović |
Izvrstan (5) |
Rezultati pismenog ispita iz predmeta Specijalno voćarstvo (dekanski rok):
1. Ante Bonča..............................................................................dovoljan (2)
2. Nikola Brajković................................................nedovoljan/dovoljan (1/2)
3. Marko Jelić...............................................................................dovoljan (2)
4. Isidora Lažetić.......................................................................................NPI
Student Nikola Brajković treba doći na dodatna pitanja u srijedu 16. listopada, u 12 sati.
Studenti mogu pogledatisvoje testove u vrijeme redovitih konsultacija.
doc.dr.sc. Paulina Šaravanja
Rezultati pismenog ispita iz predmeta Opće voćarstvo (dekanski rok):
1. Franjka Krstanović................................................................dobar (3)
2. Mateo Kvesić....................................................................dovoljan (2)
3. Ivana Vranjković........................................nedovoljan /dovoljan (1/2)
Studentica Ivana Vranjković treba doći na dodatna pitanja u srijedu 16. listopada, u 11 i 30
sati.
Studenti mogu pogledatisvoje testove u vrijeme redovitih konsultacija.
doc.dr.sc. Paulina Šaravanja
Rezultati ispitnog roka 30.9.2022. g. iz Procesa u prehrambenoj industriji, Prehrambenog inženjerstva su u ISS sustavu. Uvid u ispit je u petak, 10.10.2024. g. u 13 h u uredu profesorice uz prethodnu najavu.
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba
Žiro račun (KM):
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR
Devizni račun:
SWIFT UNCR BA 22;
IBAN: BA 393381304831854411;
ID: 4227088130064
Žiro račun Studenskog zbora (KM):
3381302231566875