Pismeni ispit iz Biokemije, održan 27. 6. 2019.
|
Ime i prezime |
Bodovi |
1. |
Mario Bakula |
34 |
|
|
|
Za položen test bilo je potrebno ostvariti najmanje 55 bodova.
Mogućnost uvida u rad; utorak, 2. 7. 2019. u 9:00 h.
Pismeni ispit iz Biokemije, održan 27. 6. 2019.
|
Ime i prezime |
Bodovi |
1. |
Franjo Širić |
62 |
2. |
Gabrijela Pehar |
60 |
3. |
Ivana Primorac |
55 |
|
|
|
Za položen test bilo je potrebno ostvariti najmanje 55 bodova.
Usmeni ispit i uvid u radove održat će se u utorak, 2. 7. 2019. u 9:00 h.
Anda Marijanović 5
David Matijanić 4
Ana Vukoja 3
Antonio Ivančić 3
Martina Babić 3
Iva Ivanković 2
Martina Vukadin 2
Davor Brajković 2
Darija Kević 2
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet
Sveučilište u Mostaru
Preddiplomski studij: Prehrambena tehnologija
Kemija hrane
Rezultati ispita održanog 21. 06. 2019.
Ime i prezime Bodovi Ocjena
Bulić Anđelko
28,9
Dobar (3)
Šušac Ana
25
Dovoljan (2)
Konta Dajana
25
Dovoljan (2)
Akmadžić Karla
15,75
Nedovoljan (1)
Erseg Silvija
13,7
Nedovoljan (1)
Jelić Lora
18
Nedovoljan (1)
Ocjenjivanje: Bodovi Ocjena
0 – 24,5
Nedovoljan (1)
24,6 – 28,6
Dovoljan (2)
28,7 – 32,7
Dobar (3)
32,8 – 36,8
Vrlo dobar (4)
36,9 - 41
Izvrstan (5)
Prof. dr.
Rezultati pismenog ispita iz modula Povrćarstvo polaganog 28.6.2019.
Student |
Broj bodova |
1. Josipa Vukšić |
23 |
2. Danijela Juko |
20 |
3. Ivan Letica |
18 |
Uvjet za polaganje usmenog ispita je ostvarenih minimalno 30 bodova
Nositelj modula: doc. dr.sc. Elma Sefo
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba
Žiro račun (KM):
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR
Devizni račun:
SWIFT UNCR BA 22;
IBAN: BA 393381304831854411;
ID: 4227088130064
Žiro račun Studenskog zbora (KM):
3381302231566875