Rezultati ispita

Pismeni ispit iz Biokemije, održan  27. 6. 2019.

 

 

Ime i prezime

Bodovi

1.

Mario Bakula

34

 

 

 

 

Za položen test bilo je potrebno ostvariti najmanje 55 bodova. 

Mogućnost uvida u rad; utorak, 2. 7. 2019. u 9:00 h.

 

  1. sc. Stanislava Talić, izv.prof.

 

Pismeni ispit iz Biokemije, održan  27. 6. 2019.

 

 

Ime i prezime

Bodovi

1.

Franjo Širić

62

2.

Gabrijela Pehar

60

3.

Ivana Primorac

55

 

 

 

 

Za položen test bilo je potrebno ostvariti najmanje 55 bodova. 

Usmeni ispit i uvid u radove održat će se u utorak, 2. 7. 2019. u 9:00 h.

 

Anda Marijanović 5

David Matijanić 4

Ana Vukoja 3

Antonio Ivančić 3

Martina Babić 3

Iva Ivanković 2

Martina Vukadin 2

Davor Brajković 2

Darija Kević 2

Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet
Sveučilište u Mostaru
Preddiplomski studij: Prehrambena tehnologija
Kemija hrane
Rezultati ispita održanog 21. 06. 2019.
Ime i prezime Bodovi Ocjena
Bulić Anđelko
28,9
Dobar (3)
Šušac Ana
25
Dovoljan (2)
Konta Dajana
25
Dovoljan (2)
Akmadžić Karla
15,75
Nedovoljan (1)
Erseg Silvija
13,7
Nedovoljan (1)
Jelić Lora
18
Nedovoljan (1)
Ocjenjivanje: Bodovi Ocjena
0 – 24,5
Nedovoljan (1)
24,6 – 28,6
Dovoljan (2)
28,7 – 32,7
Dobar (3)
32,8 – 36,8
Vrlo dobar (4)
36,9 - 41
Izvrstan (5)
Prof. dr.

Rezultati pismenog ispita iz modula Povrćarstvo polaganog 28.6.2019.

Student

Broj bodova

1.     Josipa Vukšić

23

2.     Danijela Juko

20

3.     Ivan Letica

18

Uvjet za polaganje usmenog ispita je ostvarenih minimalno 30 bodova

Nositelj modula: doc. dr.sc. Elma Sefo

Izbornik

Kontakti

Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba

Računi fakulteta

Žiro račun (KM):  
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR

Devizni račun: 
SWIFT UNCR BA 22; 
IBAN: BA 393381304831854411;

ID: 4227088130064

Žiro račun Studenskog zbora (KM):  
3381302231566875

Go to top