AGRONOMSKI I PREHRAMBENO-TEHNOLOŠKI FAKULTET
SVEUČILIŠTA U MOSTARU
Diplomski studij: Prehrambeno inženjerstvo
Predmet: TEHNOLOGIJA ULJA I MASTI
11.07.2019. g.
REZULTATI PISMENOG ISPITA
održanog 8.7.2019. (ak. 2018/19. g.)
__________________________________________
Napomena:
U slučaju da student želi veću ocjenu na ispitu može pristupiti narednom ispitnom roku te pokušati ostvariti veću ocjenu.
_________________________
prof. dr. sc. Tihomir Moslavac
REZULTATI PISMENIH ISPITA, održanih 11.7. 2019. godine
Ispita iz modula Opće voćarstvo:
_______________________________________________________________________________
Ispita iz modula Specijalno voćarstvo:
__________________________________________________________________________________
Studenti mogu pogledati svoje testove u vrijeme redovitih konsultacija.
doc.dr.sc. Paulina Šaravanja
odina studija: 2
Naziv predmeta: ZNANOST O PREHRANI
Ime i prezime nastavnika: Red. prof.dr.sc. DANIELA ČAČIĆ- KENJERIĆ
Datum/vrijeme ispita: 05.07.2019 10:00
Redni
broj
Prezime, Ime studenta Broj indeksaOcjena
1 BEŠLIĆ, IVA 2318 Nedovoljan (1)
2 BIŠKO, NIKOLINA 2279 Dobar (3)
3 ĆORIĆ, JELENA 2297 Vrlodobar (4)
4 DŽIDIĆ, NINA 2380 Nedovoljan (1)
5 GALIĆ, SARA 2291 Izvrstan (5)
6 JOLIĆ, NEVENKA 2301 Dobar (3)
7 KNEŽEVIĆ, IVONA 2379 Dobar (3)
8 KOVAČ, JOSIP 2235 Nedovoljan (1)
9 KOVAČ, PETRA 2304 Dovoljan (2)
10 MIHALJ, DARIO 2281
11 PAVKOVIĆ, ANĐELA 2303 Dobar (3)
12 PLANINIĆ, IVO MARIJAN 2308 Nedovoljan (1)
13 PRIMORAC, IVANA 2325 Dobar (3)
14 RAIČ, MATEA 2322 Vrlodobar (4)
15 RAMLJAK, LIDIJA 2307 Dobar (3)
16 VUKOJA, IVANA 2219 Nedovoljan (1)
Ukupno: 16
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet
Sveučilište u Mostaru
Preddiplomski studij: Prehrambena tehnologija
Kemija hrane
Rezultati ispita održanog 05. 07. 2019.
Ime i prezime Bodovi Ocjena
Erseg Silvija
26,05/41
Dovoljan (2)
Akmadžić Karla
18,85/41
Nedovoljan (1)
Šarčević Ružica
9,35/41
Nedovoljan (1)
Prof. dr. sc. Mirela Kopjar
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za primijenjenu kemiju i ekologiju
Katedra za primijenjenu kemiju i instrumentalne metode
Kolegij: Ambalaža i pakiranje hrane
OBAVIJEST STUDENTIMA
Rezultati pismenog ispita iz kolegija Ambalaža i pakiranje hrane održanog u Mostaru 3.7.2019.:
Rbr. Ime i prezime
Bodovi
pismenog
ispita
Bodovi
laboratorijske
vježbe i radni
zadaci
Ukupni
bodovi
pismeni
ispit
Ocjena
pismenog
ispita
Položili su:
1 Ana Šušac 2276 33,25 16 49,25 3
Nisu položili:
2 Josip Kovač 2235 4,35 1
3 Maja Rotim 2218 5,6 1
4 Ivo Marijan Planinić 2308 9 1
Nisu pristupili
5 Pavković Anđela
Upis ocjena: Zadnji rok u 9 mjesecu
42-49 bodova dovoljan (2)
49.1-56 bodova dobar (3)
56.1-63 bodova vrlo dobar (4)
63.1-70 bodova izvrstan (5)
prof. dr. sc. Lidija Jakobek Barron
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba
Žiro račun (KM):
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR
Devizni račun:
SWIFT UNCR BA 22;
IBAN: BA 393381304831854411;
ID: 4227088130064
Žiro račun Studenskog zbora (KM):
3381302231566875