REZULTATI PISMENOG ISPITA IZ PREDMETA
Troškovi i kalkulacije u bilinogojstvu održanog 2.7.2020.
Pismeni dio ispita nije položio nitko od studenata.
Studenti mogu pogledati radove u ponedjeljak, 6.7.2020. od 9,30 do 10,30 sati.
Rezultati ispitnog roka 30.6.2020. iz Procesa u prehrambenoj industriji su u ISS sustavu.
SVEUČILIŠTE U MOSTARU
AGRONOMSKI I PREHRAMBENO-TEHNOLOŠKI FAKULTET
Diplomski studij/Smjer : ZOOTEHNIKA
Kolegij: MIKROBIOLOŠKA SIGURNOST I KONTROLA HRANE
Rezultati pismenog ispita koji je održan 23. lipnja 2020.
iz „Mikrobiološke sigurnosti i kontrole hrane“
Bodovi:
Pitanja 1-5 = 3 boda; pitanja 6-10 = 2 boda; pitanja 11-20 =1 bod.
Polovično odgovorenim pitanjima priznaje se polovica bodova.
Ocjenjivanje: dovoljan (18-22), dobar (23-26), vrlo dobar (27 -30), izvrstan (31-35).
Nositelji kolegija : prof. dr. sc. Jelka Pleadin
izv.prof. dr.sc. Višnja Vasilj
SVEUČILIŠTE U MOSTARU
AGRONOMSKI I PREHRAMBENO-TEHNOLOŠKI FAKULTET
Preddiplomski studij/Smjer : Prehrambena tehnologija
Kolegij: MIKROBIOLOGIJA HRANE
Rezultati pismenog ispita koji je održan 23. lipnja 2020.
Ocjenjivanje: dovoljan (20-25); dobar (26-30); vrlo dobar (31 - 34); izvrstan (35-40).
Rezultati drugog parcijalnog ispita koji je održan 26.lipnja 2020.
Ocjenjivanje: 18 -22 dovoljan (2); 23-26 - dobar (3); 27-30- vrlo dobar (4); 31-35 - izvrstan (5)
Kolegij: OPĆA MIKROBIOLOGIJA
Rezultati pismenog ispita koji je održan 23. lipnja 2020.
Ocjenjivanje: dovoljan (35-40); dobar (41-49); vrlo dobar (50 - 59); izvrstan (60-70).
Nositelj kolegija : izv.prof. dr.sc. Višnja Vasilj
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba
Žiro račun (KM):
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR
Devizni račun:
SWIFT UNCR BA 22;
IBAN: BA 393381304831854411;
ID: 4227088130064
Žiro račun Studenskog zbora (KM):
3381302231566875