Studij prehrambene tehnologije
Prva godina studija
Rezultati Ispita iz Uvoda u prehrambene tehnologije održanog 10. veljače, 2025.
|
Ukupan broj bodova |
Konačna ocjena |
1. Marta Bilandžija |
22/30 |
Dobar (3) |
Uvid u radove je u petak 14.2. 2025. u 9:00, u uredu br. 2 u prizemlju zgrade.
|
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba
Žiro račun (KM):
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR
Devizni račun:
SWIFT UNCR BA 22;
IBAN: BA 393381304831854411;
ID: 4227088130064
Žiro račun Studenskog zbora (KM):
3381302231566875