Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilište u Mostaru
Prehrambena tehnologija Kemija hrane
REZULTATI PISMENOG ISPITA
Ime i prezime |
Ocjena iz seminarskog rada |
Pismeni ispit |
Sveukupna ocjena |
|
Broj bodova |
Ocjena |
|||
Martina Zeljko |
5 |
34/35 |
5 |
Izvrstan (5) |
Robert Topić |
3 |
26/35 |
3 |
Dobar (3) |
Klaudija Vujica |
5 |
35/35 |
5 |
Izvrstan (5) |
Matea Zelenika |
5 |
29/35 |
4 |
Vrlo dobar (4) |
Karolina Galić |
4 |
28/35 |
4 |
Vrlo dobar (4) |
Amila Voljevica |
5 |
32/35 |
5 |
Izvrstan (5) |
Ante Mišetić |
3 |
31/35 |
4 |
Vrlo dobar (4) |
Dominik Nosić |
4 |
25/35 |
3 |
Dobar (3) |
Dejan Đerić |
4 |
28/35 |
4 |
Vrlo dobar (4) |
Mateo Šantić |
4 |
28/35 |
4 |
Vrlo dobar (4) |
Ivana Soldo |
5 |
32/35 |
5 |
Izvrstan (5) |
Ante Marić |
4 |
24/35 |
2 |
Dobar (3) |
Sveukupna ocjenu čini 40% ocjene seminarskog rada i 60% ocjene pismenog ispita.
Prof. dr. sc. Mirela Kopjar
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba
Žiro račun (KM):
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR
Devizni račun:
SWIFT UNCR BA 22;
IBAN: BA 393381304831854411;
ID: 4227088130064
Žiro račun Studenskog zbora (KM):
3381302231566875