Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilište u Mostaru

Prehrambena tehnologija Kemija hrane

REZULTATI PISMENOG ISPITA

Ime i prezime

Ocjena iz seminarskog rada

Pismeni ispit

Sveukupna ocjena

Broj bodova

Ocjena

Martina Zeljko

5

34/35

5

Izvrstan (5)

Robert Topić

3

26/35

3

Dobar (3)

Klaudija Vujica

5

35/35

5

Izvrstan (5)

Matea Zelenika

5

29/35

4

Vrlo dobar (4)

Karolina Galić

4

28/35

4

Vrlo dobar (4)

Amila Voljevica

5

32/35

5

Izvrstan (5)

Ante Mišetić

3

31/35

4

Vrlo dobar (4)

Dominik Nosić

4

25/35

3

Dobar (3)

Dejan Đerić

4

28/35

4

Vrlo dobar (4)

Mateo Šantić

4

28/35

4

Vrlo dobar (4)

Ivana Soldo

5

32/35

5

Izvrstan (5)

Ante Marić

4

24/35

2

Dobar (3)


Sveukupna ocjenu čini 40% ocjene seminarskog rada i 60% ocjene pismenog ispita.

Prof. dr. sc. Mirela Kopjar

Izbornik

Kontakti

Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba

Računi fakulteta

Žiro račun (KM):  
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR

Devizni račun: 
SWIFT UNCR BA 22; 
IBAN: BA 393381304831854411;

ID: 4227088130064

Žiro račun Studenskog zbora (KM):  
3381302231566875

Go to top