Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet
Sveučilište u Mostaru
Prehrambena tehnologija
Kemija hrane
REZULTATI PISMENOG ISPITA
Ime i prezime | Bodovi | Ocjena |
Marija Bezer | 35,85/50 | Dobar (3) |
Bakoč Milica | 22,8/50 | Nedovoljan (1) |
Tihana Perkić | 22,15/50 | Nedovoljan (1) |
Silvija Erceg | 22,4/50 | Nedovoljan (1) |
Gabrijela Pehar | 20,4/50 | Nedovoljan (1) |
Zdravko Lasić | 15,95/50 | Nedovoljan (1) |
Stjepan Filipović | 14,10/50 | Nedovoljan (1) |
Ocjenjivanje:
Izvrstan: 50 – 45
Vrlo dobar: 44,9 – 40
Dobar: 39,9 – 35
Dovoljan: 34,9 – 30
Prof. dr. sc. Mirela Kopjar
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba
Žiro račun (KM):
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR
Devizni račun:
SWIFT UNCR BA 22;
IBAN: BA 393381304831854411;
ID: 4227088130064
Žiro račun Studenskog zbora (KM):
3381302231566875