REZULTATI ISPITA KONTROLA KAKVOĆE HRANE PREHRAMBENA TEHNOLOGIJA (01.09.2016.)
Student |
Broj indeksa |
Broj bodova (ukupno 35) |
Udio bodova |
Ocjena |
Ivana Bošnjak |
2005 |
24,5 |
70% |
dobar (3) |
Antonela Katić |
2021 |
27,5 |
79% |
vrlo dobar (4) |
Marija Jurković |
2003 |
26,5 |
76% |
dobar (3) |
Robert Bulić |
1976 |
20,0 |
57% |
dovoljan (2) |
Dragan Zeko |
1996 |
24,5 |
70% |
dobar (3) |
Prema Pravilniku o studiranju konačna se ocjena dobiva na sljedeći način:
A = 91-100% 5 (izvrstan)
B = 79 to 90% 4 (vrlo dobar)
C = 67 to 78% 3 (dobar)
D = 55 to 66% 2 (dovoljan)
F = 0 to 54% 1 (nedovoljan)
Izv. prof. dr. sc. Jelka Pleadin
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba
Žiro račun (KM):
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR
Devizni račun:
SWIFT UNCR BA 22;
IBAN: BA 393381304831854411;
ID: 4227088130064
Žiro račun Studenskog zbora (KM):
3381302231566875