APTF SUM
OBAVIJEST
Rezultati Ispita iz Biometrike; Biostatistike i Uvoda u znanstveno-istraživački rad održanih 11.9.2019. :
Upis ocjena je u ponedjeljak 16.9.2019. u 9 h u uredu predmetnog nastavnika.
Mostar; 12. 9. 2019. prof.dr.sc. Zrinka Knezović
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za primijenjenu kemiju i ekologiju
Katedra za primijenjenu kemiju i instrumentalne metode
Kolegij: Ambalaža i pakiranje hrane
OBAVIJEST STUDENTIMA
Rezultati pismenog ispita iz kolegija Ambalaža i pakiranje hrane održanog u Mostaru 04.09.2019.:
Rbr. |
Ime i prezime |
Bodovi pismenog ispita |
Bodovi laboratorijske vježbe i radni zadaci |
Ukupni bodovi pismeni ispit |
Ocjena pismenog ispita |
Položili su: |
|
|
|
|
|
1 |
Raič Matea |
44,0 |
20,0 |
64,0 |
5 |
2 |
Knežević Ivona |
30,0 |
15,28 |
45,28 |
2 |
Nisu pristupili |
|
|
|
|
|
3 |
Rotim Maja |
|
|
|
|
Upis ocjena: Zadnji rok u 9 mjesecu
42-49 bodova dovoljan (2)
49.1-56 bodova dobar (3)
56.1-63 bodova vrlo dobar (4)
63.1-70 bodova izvrstan (5)
prof. dr. sc. Lidija Jakobek Barron
Modul: „Biotehnološka proizvodnja hrane“
Diplomski studij “Prehrambeno inženjerstvo“
Agronomski I prehrambeno-tehnološki fakultet
Sveučilišta u Mostaru
Koordinator modula: Prof. dr. sc. JagodaŠušković
Modul: „Biotehnološka proizvodnja hrane“
Diplomski studij “Prehrambeno inženjerstvo“
Agronomski I prehrambeno-tehnološki fakultet
Sveučilišta u Mostaru
Koordinator modula: Prof. dr. sc. JagodaŠušković
Rezultati ispita iz kolegija „Biotehnološka proizvodnja hrane“ održanog 02.09.2019.
Koordinator modula:
Prof. dr. sc. JagodaŠušković
Koordinator modula:
Prof. dr. sc. JagodaŠušković
AGRONOMSKI I PREHRAMBENO-TEHNOLOŠKI FAKULTET
SVEUČILIŠTA U MOSTARU
Diplomski studij: Prehrambeno inženjerstvo
Predmet: TEHNOLOGIJA ULJA I MASTI
10.09.2019. g.
REZULTATI PISMENOG ISPITA
održanog 2.9.2019. (ak. 2018/19. g.)
__________________________________________
Napomena:
U slučaju da student želi veću ocjenu iz predmeta može pristupiti narednom ispitnom roku.
_________________________
prof. dr. sc. Tihomir Moslavac
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Mostar
Rezultati kolokvija iz kolegija Prerada sirovina biljnog podrijetla (voće i povrće) od 4. 9. 2019.
Redni broj |
Prezime i ime |
Ocjena |
1. |
Šušac Ana |
2 |
Ostali studenti nisu zadovoljili.
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Mostar
Rezultati pismenog ispita iz kolegija Sirovine biljnog podrijetla od 4. 9. 2019.
Redni broj |
Ime i prezime |
Ocjena |
1. |
Relota Iva |
3 |
2. |
Ćorluka Katarina |
3 |
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Mostar
Rezultati kolokvija iz kolegija Sirovine biljnog podrijetla (žitarice) od 4. 9. 2019.
Redni broj |
Ime i prezime |
Ocjena |
1. |
Ramljak Lidija |
2 |
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Mostar
Rezultati ispita iz kolegija Prehrambeni aditivi od 4. 9. 2019.
Redni broj |
Prezime i ime |
Ocjena |
1. |
Bagarić Ante |
3 |
2. |
Bagarić Marijana |
2 |
Ostali studenti nisu zadovoljili.
Predmetni nastavnik: prof. dr. sc. Drago Šubarić
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba
Žiro račun (KM):
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR
Devizni račun:
SWIFT UNCR BA 22;
IBAN: BA 393381304831854411;
ID: 4227088130064
Žiro račun Studenskog zbora (KM):
3381302231566875