Rezultati ispita

APTF SUM

                                                 OBAVIJEST 

Rezultati Ispita iz Biometrike; Biostatistike i Uvoda u znanstveno-istraživački rad održanih 11.9.2019. :

  1. Jurič, Marino – Uvod u ZIR – dobar (3)
  2. Galov, Josip – 7,50 točnih - nedovoljan (1)
  3. Džidić, Nina – 8,40 točnih – nedovoljan (1)
  4. Mihalj, Dario – 4,33 točnih – nedovoljan (1)
  5. Pavković, Anđela - 11,50 točnih – nedovoljan (1)
  6. Vučić, Antonio – 9 točnih – nedovoljan (1)
  7. Primorac, Ivana – 11 točnih – nedovoljan (1)
  8. Planinić, Ivo Marijan – 13,20 točnih – dovoljan (2)

Upis ocjena je u ponedjeljak 16.9.2019. u 9 h u uredu predmetnog nastavnika.

 

Mostar; 12. 9. 2019.                                                                                      prof.dr.sc. Zrinka Knezović

Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek

Zavod za primijenjenu kemiju i ekologiju

Katedra za primijenjenu kemiju i instrumentalne metode

Kolegij: Ambalaža i pakiranje hrane

 

OBAVIJEST STUDENTIMA

 

Rezultati pismenog ispita iz kolegija Ambalaža i pakiranje hrane održanog u Mostaru 04.09.2019.:

Rbr.

Ime i prezime

Bodovi pismenog ispita

Bodovi laboratorijske vježbe i radni zadaci

Ukupni bodovi pismeni ispit

Ocjena pismenog ispita

Položili su:

 

 

 

 

1

Raič Matea

44,0

20,0

64,0

5

2

Knežević Ivona

30,0

15,28

45,28

2

Nisu pristupili

 

 

 

 

3

Rotim Maja

 

 

 

 

 

Upis ocjena: Zadnji rok u 9 mjesecu

 

42-49 bodova                        dovoljan (2)

            49.1-56 bodova                     dobar (3)

            56.1-63 bodova                     vrlo dobar (4)

            63.1-70 bodova                     izvrstan (5)

 

 

prof. dr. sc. Lidija Jakobek Barron

 

 

Modul: „Biotehnološka proizvodnja hrane“

Diplomski studij  “Prehrambeno inženjerstvo“

Agronomski I prehrambeno-tehnološki fakultet

Sveučilišta u Mostaru

Koordinator modula: Prof. dr. sc. JagodaŠušković

 

 

Modul: „Biotehnološka proizvodnja hrane“

Diplomski studij  “Prehrambeno inženjerstvo“

Agronomski I prehrambeno-tehnološki fakultet

Sveučilišta u Mostaru

Koordinator modula: Prof. dr. sc. JagodaŠušković

 

 

Rezultati ispita iz kolegija „Biotehnološka proizvodnja hrane“ održanog 02.09.2019.

 

 

  1. Martina Zeljko             izvrstan (5)
  2. Karolina Galić vrlodobar (4)
  3. Antonia Ćosić dobar (3)

 

 

Koordinator modula:

 

 

  Prof. dr. sc. JagodaŠušković

                                                          

 

  1. Martina Zeljko             izvrstan (5)
  2. Karolina Galić vrlodobar (4)
  3. Antonia Ćosić dobar (3)

 

 

Koordinator modula:

 

 

  Prof. dr. sc. JagodaŠušković

                                                          

AGRONOMSKI I PREHRAMBENO-TEHNOLOŠKI FAKULTET

SVEUČILIŠTA U MOSTARU

Diplomski studij:  Prehrambeno inženjerstvo

 

Predmet:    TEHNOLOGIJA ULJA I MASTI

 

10.09.2019. g.

 

 

REZULTATI  PISMENOG  ISPITA

održanog 2.9.2019. (ak. 2018/19. g.)

 

 

  1. Cvitković Marta…..………………… izvrstan (5)
  2. Vasilj Bruno………………………… izvrstan (5)

__________________________________________

  1. Bagarić Ante……………………...... nedovoljan (1)
  2. Bagarić Marijana…………………... nedovoljan (1)

 

 

 

Napomena:

 

U slučaju da student  želi veću ocjenu iz predmeta može pristupiti narednom ispitnom roku.

 

 

 

 

                                                                 

_________________________

  prof. dr. sc. Tihomir Moslavac

Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Mostar

Rezultati kolokvija iz kolegija Prerada sirovina biljnog podrijetla (voće i povrće) od 4. 9. 2019.

 

Redni broj

Prezime i ime

Ocjena

1.

Šušac Ana

2

 

Ostali studenti nisu zadovoljili.

 

 

Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Mostar

Rezultati pismenog ispita iz kolegija Sirovine biljnog podrijetla od 4. 9. 2019.

 

Redni broj

Ime i prezime

Ocjena

1.

Relota Iva

3

2.

Ćorluka Katarina

3

 

 

Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Mostar

Rezultati kolokvija iz kolegija Sirovine biljnog podrijetla (žitarice) od 4. 9. 2019.

 

Redni broj

Ime i prezime

Ocjena

1.

Ramljak Lidija

2

 

 

Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Mostar

Rezultati ispita iz kolegija Prehrambeni aditivi od 4. 9. 2019.

 

Redni broj

Prezime i ime

Ocjena

1.

Bagarić Ante

3

2.

Bagarić Marijana

2

 

Ostali studenti nisu zadovoljili.

 

 

 

Predmetni nastavnik: prof. dr. sc. Drago Šubarić

 

Izbornik

Kontakti

Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba

Računi fakulteta

Žiro račun (KM):  
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR

Devizni račun: 
SWIFT UNCR BA 22; 
IBAN: BA 393381304831854411;

ID: 4227088130064

Žiro račun Studenskog zbora (KM):  
3381302231566875

Go to top