Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet
Sveučilište u Mostaru
Studij: Prehrambeno inženjerstvo
Kolegij: Tehnologija proizvodnje i prerade brašna
Ak. god.: 2019./2020. III. studijska godina
Rezultati 2. kolokvija (20. siječnja 2020.)
Na kolokviju su zadovoljili:
Marijana Bušić – 41 (+45+10=96) – izvrstan (5)
Ivana Soldo – 25 (+45+10=80) – vrlo dobar (4)
Robert Topić – 35 (+39,5+0=74,5) – dobar (3)
Amila Voljevica – 40,5 (+45+10=95,5) – izvrstan (5)
Klaudija Vujica – 32,5 (+45+10=87,5) – vrlo dobar (4)
Martina Zeljko – 40,5 (+10)
Ispiti i upis ocjene će se održati u petak 14. veljače 2020. u 10 h. Pravo na popravni ispit iz jednog dijela gradiva studenti mogu ostvariti samo na rokovima u veljači.
Osijek, 29. siječnja 2020.
Predmetni nastavnik:
prof. dr. sc. Marko Jukić
Sveučilište u Mostaru
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet
Rezultati ispita iz kolegija Prehrambeni aditivi održanog 27. 1. 2020.
Ostali studenti nisu položili ispit
Prof. dr. sc. Drago Šubarić
Sveučilište u Mostaru
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet
Preddiplomski studij: Prehrambena tehnologija
Kemija hrane
Rezultati popravnog parcijalnog ispita (30.01.2020.) i prijedlog konačne ocjene
Ime i prezime | Položeni parcijalni ispit |
Popravni parcijalni ispit | Konačna ocjena |
|
Ocjena | Bodovi | Ocjena | ||
Ivan Pehar | Dovoljan (2) | 34,85 | Dobar (3) | Dobar (3) |
Iva Sablje | Dovoljan (2) | 28,75 | Dovoljan (2) | Dovoljan (2) |
Mateo Radić | Vrlo dobar (4) | 39,65 | Vrlo dobar (4) | Vrlo dobar (4) |
Studenti koji su položili Kemiju hrane preko parcijalnih ispita a zadovoljni su ocjenom, neka prijave ispit
u sustavu kako bi im se upisala ocjena.
Prof. dr. sc. Mirela Kopjar
Ocjenjivanje:
Izvrstan: 45 – 40,5
vrlo dobar: 40,4 – 36
dobar: 35,9 – 31,5
dovoljan: 31,4 – 27
Biokemija i fiziologija životinja-praktikum
30.1.2020.
Studenti koji su ostvarili >60% su slijedeći:
Studenti koji su ostvarili <60%, te nisu stekli prolaznu ocjenu priliku za ponovno polaganje imaju 4.2.2020 u 17:00 i 18.2.2020. u 8:00.
30.1.2020.
Prehrambena biokemija
AGRONOMSKI I PREHRAMBENO-TEHNOLOŠKI FAKULTET
SVEUČILIŠTA U MOSTARU
Preddiplomski studij Prehrambena tehnologija
„INŽENJERSTVO“
REZULTATI 2. kolokvija
I.DIO Bodovi
II.DIO
UKUPNA OCJENA:
Martina Arapović-izvrstan (5)
Mostar, 29.siječnja, 2020.
Prof.dr.sc.S.Tomas
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba
Žiro račun (KM):
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR
Devizni račun:
SWIFT UNCR BA 22;
IBAN: BA 393381304831854411;
ID: 4227088130064
Žiro račun Studenskog zbora (KM):
3381302231566875