Studij prehrambene tehnologije
Druga godina studija
Rezultati drugog zimskog ispitnog roka održanog 18. ožujka, 2024.
Ime i prezime |
Broj bodova ostvarenih na ispitu |
Ocjena |
Edina Bečić |
39 |
Dobar (3) *OUI |
Janja Jarak |
32.5 |
Dovoljan (2) |
Marija Karimović |
21.5 |
Nedovoljan (1) |
Anja Marić |
- |
Nije pristupila |
Mihaela Miloš |
39.5 |
Dobar (3) |
Mile Musa |
7 |
Nedovoljan (1) |
Sofija-Lea Nakić |
45 |
Dobar (3) |
Ana Nikolić |
- |
Nije pristupila |
Katarina Prskalo |
41.5 |
Dobar (3) |
Emanuela Skoko |
35 |
Dovoljan (2) |
Martina Šljivić |
- |
Nije pristupila |
Ivona Tolj |
41 |
Dobar (3) |
Marko Tunjić |
14 |
Nedovoljan (1) |
NAPOMENE: Za prolaz bilo je potrebno sakupiti najmanje 32 bodova *OUI Obavezan izlazak na usmeni ispit |
Svi studenti koji ostvarili 32 i više bodova, mogu uz prethodnu najavu, izići na usmeni ispit i pokušati ostvariti višu ocjenu.
Uvid u radove i usmeni ispit je u petak 22.3. 2024. u 12:00, u uredu br. 2 u prizemlju zgrade.
Predmetni nastavnik: doc dr.sc. Marija Banožić
Ispit su položili Martina Soldo (dobar 3),
Isidora Lažetić (dovoljan 2).
Rezultati ispita iz predmeta Uzgoj povrća u zaštićenim prostorima (28.2.24.)
Ime i prezime Konačna ocjena
Luka Dragičević izvrstan (5)
dr.sc. Elma Sefo, doc.
Rezultati pismenog ispita iz predmeta Opće voćarstvo (održan 26.2.2024.):
Studenti mogu pogledati svoje testove u vrijeme konsultacija ili u dogovorenom terminu.
doc.dr.sc. Paulina Šaravanja
Rezultati pismenog ispita iz predmeta Voćarstvo II (održan 26.veljače 2024.):
Studenti trebaju doći na dodatna pitanja u srijedu (6.ožujak) u 11 sati.
doc.dr.sc. Paulina Šaravanja
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba
Žiro račun (KM):
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR
Devizni račun:
SWIFT UNCR BA 22;
IBAN: BA 393381304831854411;
ID: 4227088130064
Žiro račun Studenskog zbora (KM):
3381302231566875