Rezultati ispita

Rezultati ispita iz kolegija „Biotehnološka proizvodnja hrane“ održanog 07.07.2022.

 

 

 

  1. Monika Ivanković dobar (3)
  2. Iva Bešlić dovoljan (2)
  3. Maja Rotim dovoljan (2)
  4. Marijeta Čuvalo dovoljan (2)

 

 

 

Koordinator modula:

 

                                                                       Prof. dr. sc. Blaženka Kos

                                                          

REZULTATI ISPITA

 

KONTROLA KAKVOĆE HRANE

 

(08.07.2022.)

 

 

Student

Broj indeksa

Broj bodova

(ukupno 35)

Udio bodova (%)

Ocjena

BANDUR, DRAGANA

2435   

22,0

63

dovoljan (2)

KREŠIĆ, DARIJA

2450

26,0

74

dobar (3)

KUKRIKA, ANA

2427

27,5

79

vrlo dobar (4)

MIHALJEVIĆ, JELENA

2445

34,0

97

izvrstan (5)

MILIĆEVIĆ, MIA

2449

27,5

79

vrlo dobar (4)

PELIVAN, JOSIPA

2444

17,5

50

nedovoljan (1)

PETROVIĆ, ANĐELA

2443

19,0

54

dovoljan (2)

REZO, ANA

2451

29,5

84

vrlo dobar (4)

ŠUTALO, NIKOLINA

2460

20,5

59

dovoljan (2)

VASILJ, DANIJELA

2439

14,5

41

nedovoljan (1)

 

 

Prema Pravilniku o studiranju konačna se ocjena dobiva na sljedeći način:

 

A = 91-100% 5 (izvrstan)

B = 79 to 90% 4 (vrlo dobar)

C = 67 to 78% 3 (dobar)

D = 55 to 66% 2 (dovoljan)

F = 0 to 54% 1 (nedovoljan)

 

Prof. dr. sc. Jelka Pleadin

 

Rezultata iz pismenog ispita Povrćarstvo (Preddiplomski studij, 2. godina). 

Rezultati pismenog ispita iz predmeta Povrćarstvo polaganog 7.7.2022.

Ime i prezime

Broj bodova

Ocjena

1.       Tomislav Pehar

30

(2)

2.      Marija Vujević

30

(2)

Kriteriji ocjenjivanja: 0-29 (1), 30-35 (2), 36-40 (3), 41-45 (4), 46-50 (5)

Studenti mogu pogledati radove u ponedjeljak, 11.7. 2022. u 10:00 h.

Nositelj predmeta: doc.dr.sc. Elma Sefo

Rezultati ispita iz Biometrike i Biostatistike i Statistike u nutricionizmu:
 
1, Soldo, Martina - 11 točnih -nedovoljan (1)
2.Spajić, Božen - 4 točna - nedovoljan (1)
3.Vujević, Marija - 5,60 točnih - nedovoljan (1)
4.Andačić, Ljubica - 9,30 točnih -nedovoljan (1)
5.Čevra, Josipa - 4,50 točnih - nedovoljan (1)
6. Bačak, Josipa - 5,53 točna - nedovoljan (1)
7.Radoš, Gabrijela - 4,25 točnih - nedovoljan (1)
8.Lučić, Lea - 4 točna - nedovoljan (1)
 
Studenti mogu vidjeti rad u petak u 11h.
 
prof.dr.sc.Zrinka Knezović
 
 

Rezultati ispitnog roka 22.6.2022. g. iz Procesa u prehrambenoj industriji, Prehrambenog inženjerstva i Opasnosti vezane uz hranu su u ISS sustavu. .

Izbornik

Kontakti

Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba

Računi fakulteta

Žiro račun (KM):  
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR

Devizni račun: 
SWIFT UNCR BA 22; 
IBAN: BA 393381304831854411;

ID: 4227088130064

Žiro račun Studenskog zbora (KM):  
3381302231566875

Go to top