Rezultati ispita

Rezultati ispita iz Kemije 2

Broj indeksa

Broj bodova

2244

60

2036

10

2045

10

2232

13

2121

27

2030

1

2089

6

2236

0

2218

0

2219

0

2104

7

2128

0

2190

0

2256

3

2245

47

2123

13

2113

24

2037

35

2276

27

 

Bodovni prag: 60.

Upis ocjene i uvid u radove 03.10.2017. u 15:00 sati.

REZULTATI ISPITA

KONTROLA KAKVOĆE HRANE

PREHRAMBENA TEHNOLOGIJA

(22.09.2017.)

 

Student

Broj indeksa

Broj bodova

(ukupno 35)

Udio bodova

Ocjena

Dominik Nosić

2097

26,5

76%

dobar (3)

Ružica Šarčević

2081

23,5

67%

dobar (3)

Jasna Soče

2113

19,5

56%

dovoljan (2)

 

Prema Pravilniku o studiranju konačna se ocjena dobiva na sljedeći način:

A = 91-100% 5 (izvrstan)

B = 79 to 90% 4 (vrlodobar)

C = 67 to 78% 3 (dobar)

D = 55 to 66% 2 (dovoljan)

F = 0 to 54% 1 (nedovoljan)

 

Izv. prof. dr. sc. Jelka Pleadin

 

 

IME PREZIME Rezultati ispitnog roka 22.9.2017.    
1. parcijalni ispit 2.parcijalni ispit Zadatak Završna ocjena
Bodovi Ocjena Bodovi  Ocjena
IVAN LETICA     2.5/10 1    
MILAN PERKOVIĆ     3.5/10 1    
MARIO ŠIMUNOVIĆ 3.5/9 1 2/10 1    
IVONA  VLAHO 4/9 1        
JOSIPA VUKŠIĆ     1/10 1    

Položili su:

Marko Mikulić
Marin Opančar

Rezultati ispita iz Stočarstva održanog 15.9.2017.:
 
Ana Sičaja       2001    - 22,5/33 = dobar (3)
Daria Ivanović 1989   -  11/33   = nedovoljan (1)
Ivan Ćeškić      1642   - 7,5/33   = nedovoljan (1)
Mario Ćorić     1560    -   7/33    = nedovoljan (1)
Tomas Markić  1559   - 0,5/33    = nedovoljan (1)
 
          doc.dr.sc. Matija Ćurković

Izbornik

Kontakti

Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba

Računi fakulteta

Žiro račun (KM):  
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR

Devizni račun: 
SWIFT UNCR BA 22; 
IBAN: BA 393381304831854411;

ID: 4227088130064

Žiro račun Studenskog zbora (KM):  
3381302231566875

Go to top