Tehnologija prerade sirovina biljnog podrijetla (Tehnologija šećera, škroba i čokolade)
Rezultati Kolokvija
MARIJANA |
BUŠIĆ |
Izvrstan (5) |
ANDREA |
MILADIN |
Dobar (3) |
IVONA |
PAVIĆ |
Dovoljan (2) |
IVANKA |
PAVLOVIĆ |
Dovoljan (2) |
JOSIPA |
PRIMORAC |
Vrlo dobar (4) |
ANA |
SOLDO |
Dovoljan (2) |
ROBERT |
TOPIĆ |
Dovoljan (2) |
AMILA |
VOLJEVICA |
Izvrstan (5) |
KLAUDIJA |
VUJICA |
Vrlo dobar (4) |
Ostali studenti nisu položili kolokvij.
Prof.dr.sc. Jurislav Babić
Kolegij: Ambalaža i pakiranje hrane
Bodovi iz radnih zadataka i vježbi ostvareni nakon prvog dijela predavanja 2018. (ukupno 6 radnih zadataka odrađeno).
Imeiprezime |
Radnizadaci: Bodovi |
Vježbe Bodovi |
Bezer Marija |
3 |
9,84 |
Blažević Ivana |
4 |
9,84 |
Bošnjak Valentina |
3 |
9,66 |
Ćorluka Katrina |
0 |
|
Dragoje Monika |
3 |
9,66 |
ErcegSilvija |
3,75 |
|
Kovač Josip |
2,25 |
9,84 |
Krešić Ana |
2 |
9,84 |
Kvesić Martina |
2 |
9,84 |
Mandić Ivona |
1 |
|
MarićTomislava |
0 |
|
Mikulić Josipa |
6 |
10 |
Musa Ivona |
0 |
9,66 |
Nižić Mario |
5 |
10 |
ObradovićŽeljana |
4 |
9,84 |
Oreč Ivana |
3 |
|
Palac Ivana |
0 |
|
Pandža Ivona |
3 |
10 |
PeharGabrijela |
3 |
9,84 |
Petrović Marijana |
4,75 |
|
Radić Mateo |
5,25 |
9,84 |
Relota Iva |
4,75 |
|
Rešetar Ivana |
5,75 |
9,5 |
Rotim Maja |
1 |
|
Šaravanja Andrea |
6 |
9,84 |
ŠirićFranjo |
0,5 |
|
Šušac Ana |
4 |
|
Vukoja Ana |
2 |
10 |
Vukoja Ivana |
2 |
|
Zadro Nikolina |
2,25 |
9,84 |
Zovko Nikolina |
3,75 |
9,84 |
Predmetni nastavnik:
izv. prof. dr. sc. Lidija Jakobek Barron
Matematika 1 - Nitko nije položio
Matematika 2 - Nitko nije položio
Primijenjena matematika
Pregled radova ………………………….7. svibnja 2018.g. u 8:00 sati.
Rezultati pismenog ispita (održanog 24.travnja 2018.) iz modula Opće voćarstvo:
Rezultati pismenog ispita (održanog 24.travnja 2018.) iz modula Specijalno voćarstvo:
Rezultati pismenog ispita (održanog 24.travnja 2018.) iz modula Voćarstvo II:
Studenti koji žele pogledati svoj test mogu doći u vrijeme konsultacija (četvrtak od 11 do 12h ).
doc.dr.sc. Paulina Šaravanja
Ispit iz Genetike, održan 25.4.2018. položili su sljedeći student
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba
Žiro račun (KM):
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR
Devizni račun:
SWIFT UNCR BA 22;
IBAN: BA 393381304831854411;
ID: 4227088130064
Žiro račun Studenskog zbora (KM):
3381302231566875