Rezultati ispita

 
Instrumentalne metode analize (10.10.2018.)
A. Kljakić      nedovoljan (1)
R. Pandža    nedovoljan (1)

Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek

Zavod za primijenjenu kemiju i ekologiju

Katedra za primijenjenu kemiju i instrumentalne metode

Kolegija: Ambalaža i pakiranje hrane

Rezultati ispita iz kolegija Ambalaža i pakiranje hrane održanog u Mostaru 11.10.2018.

R. br.

Ime i prezime

Bodovi

Pismeni

Bodovi

Vježbe i radni zadaci

Ukupno

Ocjena

Položili su:

 

 

 

 

1

Marić Tomislav

34,00

9,84

43,84

2

Nisu položili:

 

 

 

 

2

Soče Jasna

12,00

 

 

1

3

Pehar Gabrijela

2,50

 

 

1

4

Relota Iva

2,00

 

 

1

Nisu pristupili:

 

 

 

 

5

Palac Ivana

 

 

 

 

               

Predmetni nastavnik:

izv. prof. dr. sc. Lidija Jakobek Barron

Položili su

DIJANA ČUVALO  (2)

MILE ŠUTALO (2)

BOŽE BANDOV  (2)

Tehnologija prerade sirovina biljnog podrijetla (Tehnologija šećera, škroba i čokolade)

Rezultati Dekanskog ispita, 11.10.2018.

ANĐELA

JURIŠIĆ

Dobar (3)

ANTE

MARIĆ

Dovoljan (2)

ANTE

MIŠETIĆ

Dovoljan (2)

DOMINIK

NOSIĆ

Dovoljan (2)

TIHANA

PERKIĆ

Dovoljan (2)

KATARINA

RAGUŽ

Dovoljan (2)

 

Prof.dr.sc. Jurislav Babić

Procesi pripreme hrane

Rezultati ispita, Dekanski rok, 2018.

MARIJA

BULJAN

Dobar (3)

RENATA

PANDŽA

Dobar (3)

 

prof.dr.sc. Jurislav Babić

Izbornik

Kontakti

Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba

Računi fakulteta

Žiro račun (KM):  
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR

Devizni račun: 
SWIFT UNCR BA 22; 
IBAN: BA 393381304831854411;

ID: 4227088130064

Žiro račun Studenskog zbora (KM):  
3381302231566875

Go to top