Rezultati ispita

Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet

Sveučilište u Mostaru

 Biskupa Čule bb

Mostar: 19. veljače 2019. g.

 Kolegiji:  MIKROBIOLOGIJA

 II GOD. PREDIPLOMSKOG STUDIJA

OPĆA AGRONOMIJA

Rezultati pismenog ispita iz kolegija Mikrobiologija studenata koji su pristupili pismenom ispitu dana 19.2. 2019.g.

Studenti koji pristupili pismenom ispitu su:

  1. Bilić Marko  9/40 nedovoljan (1)
  2. Grbešić Danijela 22/40    ½ usmeni ispit u četvrtak 21.2.2019. u 13:00
  3. Karlović Monika 7,5/40 nedovoljan (1)
  4. Katić Marija    28/40  dobar (3) usmeni ispit u četvrtak 21.2.2019. u 13:00
  5. Letica Ivan 4,5/40 nedovoljan (1)

Nositelj modula:

dr.sc. Višnja Vasilj, doc.

Rezultati ispita iz Kemije 2

Ime i prezime

Broj bodova

Maja Rotim

0

Iva Bešlić

0

Sara Galić

71

Jelena Ćotić

88

Lora Jelić

34

Ivo Marijan Planinić

11

Petra Cikojević

8

 

Upis ocjena i uvid u radove: ponedjeljak 25.02.2019. u 10:00.

Rezultati ispita održanog 19.02.2019.

 

 

R. b.

Prezime, ime studenta

Br. Ind.

Pismeni ispit

Seminar i usmeni

Pohađanje nastave

Ukupno bodova

Konačna ocjena

1.       

Galić, Karolina

377-DS

55

0

10

60

Dobar (3)

2.       

Jurišić, Anđela

419-DS

NP

0

0

0

Nije pristupila

3.       

Mišetić, Ante

379-DS

30

10

10

50

Dovoljan (2)

4.       

Nosić, Dominik

386-DS

45

0

10

55

Dovoljan (2)

5.       

Zeko, Dragan

384-DS

0

0

0

0

Nedovoljan (1)

 

 

Broj bodova

0-49

50-59

60-74

75-89

90-100

Ocjena

1

2

3

4

5

 

 

 

 

Radovi se mogu pogledati 21.02.2019. u 13:30 sati, FSRE, ured 227.

Upis ocjena obavit će se 21.02.2019. u 13:30 sati, FSRE, ured 227.

 

 

 

 

Mostar, 20.02.2019.                                                                               Doc. dr. sc. Miroslav Grubišić

Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet
Sveučilište u Mostaru
Prehrambena tehnologija
Kemija hrane


REZULTATI PISMENOG ISPITA
Ime i prezime
Bodovi
Ocjena


Martina Kvesić
37,55/50
Dobar (3)


Nikolina Zadro
19,75/50
Nedovoljan (1)


Stjepan Filipović
23,15/50
Nedovoljan (1)


Gabrijela Pehar
27,9/50
Nedovoljan (1)


Valentina Bošnjak
22,35/50
Nedovoljan (1)


Ana Krešić
26,35/50
Nedovoljan (1)


Zdravko Lasić
25,15/50
Nedovoljan (1)


Tihana Perkić
28,25/50
Nedovoljan (1)


Silvija Erceg
25,55/50
Nedovoljan (1)


Ivona Musa
26,7/50
Nedovoljan (1)


Ivana Palac
17,5/50
Nedovoljan (1)


Ocjenjivanje:


 Izvrstan: 50 – 45
 Vrlo dobar: 44,9 – 40
 Dobar: 39,9 – 35
 Dovoljan: 34,9 – 30
Prof. dr. sc. Mirela Kopjar

Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet
Sveučilište u Mostaru
Prehrambena tehnologija


Kemija hrane


REZULTATI PISMENOG ISPITA
Ime i prezime
Ocjena iz seminarskog rada
Pismeni ispit
Sveukupna ocjena
Broj bodova
Ocjena
Marijana Bušić
5
34/35
5
Izvrstan (5)


Josipa Primorac
5
34/35
5
Izvrstan (5)


Dragan Zeko
3
19,5/35
Nedovoljan (1)


Sveukupna ocjenu čini 40% ocjene seminarskog rada i 60% ocjene pismenog ispita.
Prof. dr. sc. Mirela Kopjar

Izbornik

Kontakti

Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba

Računi fakulteta

Žiro račun (KM):  
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR

Devizni račun: 
SWIFT UNCR BA 22; 
IBAN: BA 393381304831854411;

ID: 4227088130064

Žiro račun Studenskog zbora (KM):  
3381302231566875

Go to top