Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet
Sveučilište u Mostaru
Biskupa Čule bb
Mostar: 19. veljače 2019. g.
Kolegiji: MIKROBIOLOGIJA
II GOD. PREDIPLOMSKOG STUDIJA
OPĆA AGRONOMIJA
Rezultati pismenog ispita iz kolegija Mikrobiologija studenata koji su pristupili pismenom ispitu dana 19.2. 2019.g.
Studenti koji pristupili pismenom ispitu su:
Nositelj modula:
dr.sc. Višnja Vasilj, doc.
Rezultati ispita iz Kemije 2
Ime i prezime |
Broj bodova |
Maja Rotim |
0 |
Iva Bešlić |
0 |
Sara Galić |
71 |
Jelena Ćotić |
88 |
Lora Jelić |
34 |
Ivo Marijan Planinić |
11 |
Petra Cikojević |
8 |
Upis ocjena i uvid u radove: ponedjeljak 25.02.2019. u 10:00.
Rezultati ispita održanog 19.02.2019.
R. b. |
Prezime, ime studenta |
Br. Ind. |
Pismeni ispit |
Seminar i usmeni |
Pohađanje nastave |
Ukupno bodova |
Konačna ocjena |
1. |
Galić, Karolina |
377-DS |
55 |
0 |
10 |
60 |
Dobar (3) |
2. |
Jurišić, Anđela |
419-DS |
NP |
0 |
0 |
0 |
Nije pristupila |
3. |
Mišetić, Ante |
379-DS |
30 |
10 |
10 |
50 |
Dovoljan (2) |
4. |
Nosić, Dominik |
386-DS |
45 |
0 |
10 |
55 |
Dovoljan (2) |
5. |
Zeko, Dragan |
384-DS |
0 |
0 |
0 |
0 |
Nedovoljan (1) |
Broj bodova |
0-49 |
50-59 |
60-74 |
75-89 |
90-100 |
Ocjena |
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
Radovi se mogu pogledati 21.02.2019. u 13:30 sati, FSRE, ured 227.
Upis ocjena obavit će se 21.02.2019. u 13:30 sati, FSRE, ured 227.
Mostar, 20.02.2019. Doc. dr. sc. Miroslav Grubišić
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet
Sveučilište u Mostaru
Prehrambena tehnologija
Kemija hrane
REZULTATI PISMENOG ISPITA
Ime i prezime
Bodovi
Ocjena
Martina Kvesić
37,55/50
Dobar (3)
Nikolina Zadro
19,75/50
Nedovoljan (1)
Stjepan Filipović
23,15/50
Nedovoljan (1)
Gabrijela Pehar
27,9/50
Nedovoljan (1)
Valentina Bošnjak
22,35/50
Nedovoljan (1)
Ana Krešić
26,35/50
Nedovoljan (1)
Zdravko Lasić
25,15/50
Nedovoljan (1)
Tihana Perkić
28,25/50
Nedovoljan (1)
Silvija Erceg
25,55/50
Nedovoljan (1)
Ivona Musa
26,7/50
Nedovoljan (1)
Ivana Palac
17,5/50
Nedovoljan (1)
Ocjenjivanje:
Izvrstan: 50 – 45
Vrlo dobar: 44,9 – 40
Dobar: 39,9 – 35
Dovoljan: 34,9 – 30
Prof. dr. sc. Mirela Kopjar
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet
Sveučilište u Mostaru
Prehrambena tehnologija
Kemija hrane
REZULTATI PISMENOG ISPITA
Ime i prezime
Ocjena iz seminarskog rada
Pismeni ispit
Sveukupna ocjena
Broj bodova
Ocjena
Marijana Bušić
5
34/35
5
Izvrstan (5)
Josipa Primorac
5
34/35
5
Izvrstan (5)
Dragan Zeko
3
19,5/35
Nedovoljan (1)
Sveukupna ocjenu čini 40% ocjene seminarskog rada i 60% ocjene pismenog ispita.
Prof. dr. sc. Mirela Kopjar
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba
Žiro račun (KM):
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR
Devizni račun:
SWIFT UNCR BA 22;
IBAN: BA 393381304831854411;
ID: 4227088130064
Žiro račun Studenskog zbora (KM):
3381302231566875