Sirovine biljnog podrijetla
1. Dario Mihalj (3)
2. Josip Kovač (2)
3. Franjo Širić (2)
Rezultati ispita iz MATEMATIKE
R.broj |
Prezime i ime |
Ocjena |
1. |
Mucić Ivan |
Dovoljan (2) |
2. |
Pažin Božica Bojana |
Dovoljan (2) |
Usmeni dio ispita bit će održan u ponedjeljak 30.09.2019. godine u 10:30 sati.
Pismeni radovi se mogu pogledati u istom terminu.
Predmetni nastavnik:
Prof.dr.sc. Zora Marijanović
Tehnologija prerade sirovina biljnog podrijetla
Rezultati ispita, 26.9.2019.
Karla Akmadžić |
Dobar (3) |
Maja Jelinić |
Dobar (3) |
Martina Kvesić |
Izvrstan (5) |
Ružica Šarčević |
Dobar (3) |
Ana Šušac |
Dobar (3) |
Ana Vukoja |
Izvrstan (5) |
prof.dr.sc. Jurislav Babić
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet u Mostaru
Diplomski studij
Procesi pripreme hrane
26.9.2019
REZULTATI ISPITA
Dragan Zeko |
Dovoljan (2) |
Anđela Jurišić |
Vrlo dobar (4) |
Nepotpisan pismeni ispit |
Dovoljan (2) |
prof.dr.sc. Jurislav Babić
Pismenom dijelu ispita iz Znanosti o prehrani pristupilo je pet studenata
Rezultat je kako slijedi:
Ivo Marijan Planinić - 69/120 (57,5 %) - dovoljan (2)
Iva Bešlić - Loša dva od tri eliminacijska zadatka (temeljni razlog za
pad) a loš je i sveukupni broj bodova 57,5/120 (47 %) - nedovoljan (1)
Nina Džidić - 64,5/120 (53 %) - dovoljan (2)
Dario Mihalj - Loša dva od tri eliminacijska zadatka (temeljni razlog za
pad) a loš je i sveukupni broj bodova 23/120 (19 %) - nedovoljan (1)
Josip Kovač - Loša sva tri eliminacijska zadatka (temeljni razlog za
pad) a loš je i sveukupni broj bodova 29/120 (24 %) -nedovoljan (1)
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba
Žiro račun (KM):
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR
Devizni račun:
SWIFT UNCR BA 22;
IBAN: BA 393381304831854411;
ID: 4227088130064
Žiro račun Studenskog zbora (KM):
3381302231566875