Sveučilište u Mostaru
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet
Preddiplomski studij: Prehrambena tehnologija
Kemija hrane
Rezultati prvog ispitnog roka (11.02.2020.)

Ime i prezime Bodovi Ocjena
Glorija Pocrnja 37,55 Dobar (3)
Ivana Primorac 36,05 Dobar (3)
Anđela Pavković 35,45 Dobar (3)
Nikolina Biško 35 Dobar (3)
Nina Džidić 25,50 Nedovoljan (1)
Petra Kovač 22,85 Nedovoljan (1)
Nevenka Jolić 20,35 Nedovoljan (1)
Jasna Soče 18,35 Nedovoljan (1)
Katarina Ćorluka 10,65 Nedovoljan (1)
Josip Kovač 8,05 Nedovoljan (1)
Ivona Mandić 5,35 Nedovoljan (1)
Maja Rotim 1 Nedovoljan (1)

Prof. dr. sc. Mirela Kopjar
Ocjenjivanje:
Izvrstan: 50 – 45
vrlo dobar: 44,9 – 40
dobar: 39,9 – 35
dovoljan: 34,9 – 30

Sveučilište u Mostaru
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet
Diplomski studij: Prehrambeno inženjerstvo

Razvoj novih proizvoda u preh.industriji


Rezultati prvog ispitnog roka (11.02.2020.)

Ime i prezime Ocjena -
seminarski rad
Bodovi Ocjena - ispit Konačna ocjena
Josipa Mikulić Vrlo dobar (4) 28 Vrlo dobar (4) Vrlo dobar (4)
Vlatka Živkušić Vrlo dobar (4) 26 Dobar (3) Dobar (3)
Martina Kvesić Dobar (3) 23,5 Dovoljan (2) Dovoljan (2)
Silvija Erceg Dobar (3) 30 Vrlo dobar (4) Vrlo dobar (4)
Ivona Pandža Vrlo dobar (4) 23 Dovoljan (2) Dobar (3)
Mario Nižić Vrlo dobar (4) 33 Izvrstan (5) Izvrstan (5)
Marijana Petrović Vrlo dobar (4) 34 Izvrstan (5) Izvrstan (5)
Ana Šušac Vrlo dobar (4) 26 Dobar (3) Dobar (3)
Valentina Bošnjak Vrlo dobar (4) 27 Dobar (3) Dobar (3)
Anđelko Bulić Vrlo dobar (4) 25 Dobar (3) Dobar (3)
Maja Jelinić Vrlo dobar (4) 33 Izvrstan (5) Izvrstan (5)
Ružica Šarčević Vrlo dobar (4) 28 Vrlo dobar (4) Vrlo dobar (4)
Marija Bezer Vrlo dobar (4) 32 Izvrstan (5) Izvrstan (5)
Dajana Konta Izvrstan (5) 29 Vrlo dobar (4) Vrlo dobar (4)
Karla Akmadžić Izvrstan (5) 27 Dobar (3) Vrlo dobar (4)
Ivana Šimić Dobar (3) 18 Nedovoljan (1) -
Gabrijela Pehar Vrlo dobar (4) 17,5 Nedovoljan (1) -

Prof. dr. sc. Mirela Kopjar


Ocjenjivanje pismenog ispita:
zvrstan: 35 – 31,5
vrlo dobar: 31,4 – 28
dobar: 27,9 – 24,5
dovoljan: 24,4 – 21
Ocjena seminarskog rada donosi 40% ukupne ocjene a pismenog ispita 60%.

Reprodukcija domaćih životinja


- Bože Bandov 434 - dobar (3)
- Mario Sabljo 432 - dobar (3)
- ostali studenti nisu položili.

Moderne biotehnologije i sel. d. ž.


- Mario Bakula 388 - dovoljan(2)
- Marko Bagarić 417 - dobar (3)
- Grgo Vukoja 403 - dobar (3)
- Mate Vukadin 396 - dobar (3)
- Filip Ljubić - dobar (3)
- Marija Njavro 402 - dobar (3)
- ostali studenti nisu položili.

doc.dr.sc. Matija Ćurković

Rezultati pismenog dijela ispita iz TEHNIČKE FOIZIKE za studente prehrambene tehnologije.

Drugi zimski rok. 18.2. 2020.

 

Ime i prezime

Bodovi (Z/T)

Usmeni

 

Josipa Bago

43,5(28/15,5)

+

 

Marta Crnogorac

30(30/0)

-

 

Gabrijela Džakula

40(20/20)

+

 

Lucija Galić

21(20/1)

-

 

Draga Kordić

62(58/4)

+

 

Petra Lasić

49(47/2)

+

 

Ante Marijanović

40 (3575)

+

 

I.M.Planinić

21 (13/8)

-

 

Zvonimir Šuker

62(59/3)

+

 

2319

0(0/0)

-

Usmeni dio ispita je u četvrtak 20.2. 2020. s početkom u 8:00 sati na APTF-u.

Uvid u radove je u srijedu 19.2. 2020. u 11h u uredu 205 na FPMOZ-u.

Predmetni nastavnik: dr.sc.Slavica Brkić, izv. prof.

Predmetni asistent: Blanka Tuka, viša asistentica

Rezultati za Statistiku u nutricionizmu - 18.2.2020. Ocjena


Redni br. Student/ica
1. Milićević, Matea nedovoljan (1) - 3 točna
2. Perić, Marijana nedovoljan (1) -2,33 točna
3. Topić, Darija nedovoljan (1) - 2,66 točna

Studenti mogu vidjeti rad u četvrtak 19.2. u 12 h.

Mostar; 18.2.2020. prof.dr.sc.Zrinka Knezović

Izbornik

Kontakti

Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba

Računi fakulteta

Žiro račun (KM):  
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR

Devizni račun: 
SWIFT UNCR BA 22; 
IBAN: BA 393381304831854411;

ID: 4227088130064

Žiro račun Studenskog zbora (KM):  
3381302231566875

Go to top