AGRONOMSKI I PREHRAMBENO-TEHNOLOŠKI FAKULTET SVEUČILIŠTA U MOSTARU

Diplomski studij Prehrambeno inženjerstvo

„JEDINIČNE OPERACIJE U PREHRAMBENOM INŽENJERSTVU“

 

REZULTATI  ISPITA održanog 28. lipnja, 2022.

 

 

 

  1. DIO                                                                                             BODOVI
  2. Zadovoljili iz računskog dijela:
  3. Mirko Đerek……………………………………………………………………………….……14,0
  4. Nisu zadovoljili iz prvog dijela:
  5. Laura Bošković (T-2-3: 4,50 bodova)
  6. DIO
  7. Zadovoljili iz računskog dijela ispita:
  8. Monika Ivanković (T-1-3: 5,50)…………………………………………………………..10,0
  9. Zadovoljili iz teorijskog dijela:
  10. Mirko Đerek……………………………………………………………………………………...7,50
  11. Nisu zadovoljili:
  12. Iva Relota (T-1-3: 2,75 bodova)
  13. Marijeta Čuvalo (R-1-1-2: 5 bodova; T-1-2: 5,50 bodova)

 

 

 

 

 

UKUPNA OCJENA:

Mirko Đerek – dobar (3)

 

 

Mostar, 29.lipnja, 2022.

Prof.dr.sc. S. Tomas

 
 

 

 
 

 
Nutritivna potpora
Martina Vukadin - Dobar 3 (3 boda)
 
Dijetoterapiju nitko nije položio.
 
Ivana Grgić i Lea Lučić - nula bodova
Gabriela Maria Zubac i Monika Karlović - 1 bod
Karla Bučan 1,5 bodova

Tehnologija prerade sirovina biljnog podrijetla

Rezultati ispita

24.6.2022.

 

Draga Kordić

Izvrstan (5)

Mia Bilić

Vrlo dobar (4)

 

prof.dr.sc. Jurislav Babić

Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Mostar

Rezultati kolokvija iz kolegija Sirovine biljnog podrijetla (čaj, kava, kakao, škrob) od 17. 06. 2022.

 

Redni broj

Ime i prezime

Ocjena

1.

Ana Rezo

3

2.

Andrijana Marced

3

3.

Darija Krešić

2/3

4.

Danijela Vasilj

4

5.

Iva Slišković

3/4

6.

Jelena Mihaljević

3/4

7.

Josipa Pelivan

2

8.

Sara Zadro

3

 

Ostali studenti nisu položili kolokvij.

 

                                                                                              Prof. dr. sc. Drago Šubarić

REZULTATI ISPITA

KONTROLA KAKVOĆE HRANE

PREHRAMBENA TEHNOLOGIJA

(21.06.2022.)

 

 

Student

Broj indeksa

Broj bodova

(ukupno 35)

Udio bodova (%)

Ocjena

BAĆAK, JOSIPA

2508

3,5

35

nedovoljan (1)

JELIĆ, IVA

2475

24,5

70

dobar (3)

SLIŠKOVIĆ, IVA

2457

23,5

67

dobar (3)

ZADRO, SARA

2453

29,0

83

vrlo dobar (4)

 

 

Prema Pravilniku o studiranju konačna se ocjena dobiva na sljedeći način:

 

A = 91-100% 5 (izvrstan)

B = 79 to 90% 4 (vrlo dobar)

C = 67 to 78% 3 (dobar)

D = 55 to 66% 2 (dovoljan)

F = 0 to 54% 1 (nedovoljan)

 

Prof. dr. sc. Jelka Pleadin

Izbornik

Kontakti

Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba

Računi fakulteta

Žiro račun (KM):  
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR

Devizni račun: 
SWIFT UNCR BA 22; 
IBAN: BA 393381304831854411;

ID: 4227088130064

Žiro račun Studenskog zbora (KM):  
3381302231566875

Idi na vrh