Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet
Sveučilište u Mostaru

Studij: Prehrambena tehnologija

Kolegij: Tehnologija prerade sirovina biljnog podrijetla (ŽITARICE)

Ak. god.: 2021./2022. III. studijska godina


Rezultati parcijalnog ispita od 13. svibnja 2022.


Ime i prezime
Ocjena


Ivana Anić
vrlo                    dobar (4)
Ljubica Andačić
                   vrlo dobar (4)
Josipa Bago
                        vrlo dobar (4)
Gabrijela Džakula
                vrlo dobar (4)
Ružica Džeba
                      vrlo dobar (4)
Mila Mišetić
                             dobar (3)
Sofija Dugandžić                     
dobar (3)
Marija Bevanda
                    dovoljan (2)
Nikolina Turudić                   
dovoljan (2)
Ante Marijanović
                   nedovoljan (1)
prof. dr. sc. Marko Jukić

Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet
Sveučilište u Mostaru

Studij: Prehrambena tehnologija

Kolegij: Tehnologija prerade sirovina biljnog podrijetla (ŽITARICE)

Ak. god.: 2021./2022. III. studijska godina


Rezultati parcijalnog ispita od 13. svibnja 2022.


Ime i prezime
Ocjena


Ivana Anić  
                        vrlo dobar (4)
Ljubica Andačić
                   vrlo dobar (4)
Josipa Bago                     
   vrlo dobar (4)
Gabrijela Džakula
                vrlo dobar (4)
Ružica Džeba
                      vrlo dobar (4)
Mila Mišetić
                          dobar (3)
Sofija Dugandžić
                  dobar (3)
Marija Bevanda
                   dovoljan (2)
Nikolina Turudić
                  dovoljan (2)
Ante Marijanović             
    nedovoljan (1)


prof. dr. sc. Marko Jukić

Rezultati predroka iz kolegija „Biotehnološka proizvodnja hrane“ održanog 12.05.2022.

 

 

 

  1. Martina Arapović   odličan (5)
  2. Paula Šarac vrlo dobar (4)
  3. Luca Sesar vrlo dobar (4)
  4. Mirko Đerek vrlo dobar (4)
  5. Mirjana Jukić dobar (3)
  6. Monika Ivanković nedovoljan (1)

 

 

 

Koordinator modula:

 

                                                                     Prof. dr. sc. Blaženka Kos

                                                          

Tehnologija prerade sirovina biljnog podrijetla

Rezultati kolokvija

  1. 5. 2022.

 

MILA MIŠETIĆ

Vrlo dobar (4)

GABRIJELA DŽAKULA

Dobar (3)

IVANA ANIĆ

Dobar (3)

LJUBICA ANDAČIĆ

Dovoljan (2)

SOFIJA DUGANDŽIĆ

Dovoljan (2)

 

prof.dr.sc. Jurislav Babić

AGRONOMSKI I PREHRAMBENO-TEHNOLOŠKI FAKULTET SVEUČILIŠTA U MOSTARU

Diplomski studij Prehrambeno inženjerstvo

„JEDINIČNE OPERACIJE U PREHRAMBENOM INŽENJERSTVU“

 

REZULTATI 1. kolokvija održanog 27. travnja, 2022.

 

 

 

  1. DIO                                                                                               BODOVI
  2. Zadovoljili iz računskog i teorijskog dijela:
  3. Paula Šarac……………………………………………………………………………………..19,75
  4. Martina Arapović……………………………………………………………………………..19,50
  5. Zadovoljili iz računskog dijela ispita:
  6. Monika Ivanković (T-2-2: 6,25 bodova)……………………………………………..8,0
  7. Zadovoljili iz teorijskog dijela ispita:
  8. Luca Sesar (R-2-1-3: 5,5 bodova)……………………………………………………….7,75
  9. Nisu zadovoljili:
  10. Mirjana Jukić (R-2-3: 4 boda; R-2-1-3: 4 boda)

 

 

 

 

 

Mostar, 27. travnja, 2022.

 

 

Prof.dr.sc. S. Tomas

Izbornik

Kontakti

Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba

Računi fakulteta

Žiro račun (KM):  
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR

Devizni račun: 
SWIFT UNCR BA 22; 
IBAN: BA 393381304831854411;

ID: 4227088130064

Žiro račun Studenskog zbora (KM):  
3381302231566875

Idi na vrh