Rezultati II.parcijalnog testa iz modula Opće voćarstvo (održan 20.6.2022.godine):
Studenti mogu pogledati svoje testove u vrijeme redovitih konsultacija.
doc.dr.sc. Paulina Šaravanja
OPĆI SMJER - AGRONOMIJA
Rezultati ispita iz predmeta „Kemija“ održanog 20. lipnja 2022. g.
Pismeni dio ispita:
Tea Brstilo (2)
Patricija Lozančić (2)
PREHRAMBENA TEHNOLOGIJA - Nutricionizam
Rezultati ispita iz predmeta „Zelena kemija“ održanog 20. lipnja 2022. g.
Konačne ocjene:
Karla Bučan (%)
Uvid u radove – po dogovoru s predmetnom nastavnicom dr.sc. Anitom Ivanković, izv.prof.
AGRONOMSKI I PREHRAMBENO-TEHNOLOŠKI FAKULTET SVEUČILIŠTA U MOSTARU
Diplomski studij Prehrambeno inženjerstvo
„JEDINIČNE OPERACIJE U PREHRAMBENOM INŽENJERSTVU“
REZULTATI ISPITA održanog 14. lipnja, 2022.
Ukupna ocjena:
Luca Sesar - dovoljan (2)
Mostar, 15. lipnja, 2022.
Prof.dr.sc. S. Tomas
AGRONOMSKI I PREHRAMBENO-TEHNOLOŠKI FAKULTET
SVEUČILIŠTA U MOSTARU
Preddiplomski studij Prehrambena tehnologija
„INŽENJERSTVO“
REZULTATI ISPITA
KONAČNA OCJENA:
Josipa Pelivan – dobar (3)
Darija Krešić – dobar (3)
Mostar, 15. lipnja, 2022.
Prof. dr. sc. S. Tomas
AGRONOMSKI I PREHRAMBENO-TEHNOLOŠKI FAKULTET
SVEUČILIŠTA U MOSTARU
Preddiplomski studij
Prehrambena tehnologija
Predmet: TEHNOLOGIJA PRERADE SIROVINA BILJNOG PODRIJETLA
(dio ispita iz Tehnologije ulja)
REZULTATI PISMENOG KOLOKVIJA
održanog 7.6.2022.
___________________________________________________________
13.06.2022.
________________________
prof. dr. sc. Tihomir Moslavac
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba
Žiro račun (KM):
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR
Devizni račun:
SWIFT UNCR BA 22;
IBAN: BA 393381304831854411;
ID: 4227088130064
Žiro račun Studenskog zbora (KM):
3381302231566875