REZULTATI ISPITA
KONTROLA KAKVOĆE HRANE
(06.09.2022.)

Student Broj indeksa Broj bodova
(ukupno 35)

Udio bodova
(%) Ocjena
MAROLD, ANDRIJANA 2452 27,5 79 vrlo dobar (4)
PELIVAN, JOSIPA 2444 19,0 54 dovoljan (2)

Prema Pravilniku o studiranju konačna se ocjena dobiva na sljedeći način:
A = 91-100% 5 (izvrstan)
B = 79 to 90% 4 (vrlo dobar)
C = 67 to 78% 3 (dobar)
D = 55 to 66% 2 (dovoljan)
F = 0 to 54% 1 (nedovoljan)

Prof. dr. sc. Jelka Pleadin

Student Broj indeksa Broj bodova
(ukupno 35)

Udio bodova
(%) Ocjena
MAROLD, ANDRIJANA 2452 27,5 79 vrlo dobar (4)
PELIVAN, JOSIPA 2444 19,0 54 dovoljan (2)

Prema Pravilniku o studiranju konačna se ocjena dobiva na sljedeći način:
A = 91-100% 5 (izvrstan)
B = 79 to 90% 4 (vrlo dobar)
C = 67 to 78% 3 (dobar)
D = 55 to 66% 2 (dovoljan)
F = 0 to 54% 1 (nedovoljan)

Prof. dr. sc. Jelka Pleadin

Izbornik

Kontakti

Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba

Računi fakulteta

Žiro račun (KM):  
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR

Devizni račun: 
SWIFT UNCR BA 22; 
IBAN: BA 393381304831854411;

ID: 4227088130064

Žiro račun Studenskog zbora (KM):  
3381302231566875

Idi na vrh