Rezultati kolokvija iza Genetike (11.7.2022.)

Položila je studentica Nikolina Antolović dovoljan (2)

dr.sc. Jurica Primorac

Rezultati ispita iz Kemije 2 održanog 11.07.2022.

Broj indeksa

Broj bodova

Ocjena

2487

67

dobar (3)

2511

25

-

2502

*

-

2489

*

-

2319

*

-

2507

34

-

2442

34

-

2491

22

-

*Nije odgovoreno eliminacijsko pitanje

Bodovni prag: 55.

Rezultati ispita iz kolegija „Biotehnološka proizvodnja hrane“ održanog 07.07.2022.

 

 

 

  1. Monika Ivanković dobar (3)
  2. Iva Bešlić dovoljan (2)
  3. Maja Rotim dovoljan (2)
  4. Marijeta Čuvalo dovoljan (2)

 

 

 

Koordinator modula:

 

                                                                       Prof. dr. sc. Blaženka Kos

                                                          

REZULTATI ISPITA

 

KONTROLA KAKVOĆE HRANE

 

(08.07.2022.)

 

 

Student

Broj indeksa

Broj bodova

(ukupno 35)

Udio bodova (%)

Ocjena

BANDUR, DRAGANA

2435   

22,0

63

dovoljan (2)

KREŠIĆ, DARIJA

2450

26,0

74

dobar (3)

KUKRIKA, ANA

2427

27,5

79

vrlo dobar (4)

MIHALJEVIĆ, JELENA

2445

34,0

97

izvrstan (5)

MILIĆEVIĆ, MIA

2449

27,5

79

vrlo dobar (4)

PELIVAN, JOSIPA

2444

17,5

50

nedovoljan (1)

PETROVIĆ, ANĐELA

2443

19,0

54

dovoljan (2)

REZO, ANA

2451

29,5

84

vrlo dobar (4)

ŠUTALO, NIKOLINA

2460

20,5

59

dovoljan (2)

VASILJ, DANIJELA

2439

14,5

41

nedovoljan (1)

 

 

Prema Pravilniku o studiranju konačna se ocjena dobiva na sljedeći način:

 

A = 91-100% 5 (izvrstan)

B = 79 to 90% 4 (vrlo dobar)

C = 67 to 78% 3 (dobar)

D = 55 to 66% 2 (dovoljan)

F = 0 to 54% 1 (nedovoljan)

 

Prof. dr. sc. Jelka Pleadin

 

Rezultata iz pismenog ispita Povrćarstvo (Preddiplomski studij, 2. godina). 

Rezultati pismenog ispita iz predmeta Povrćarstvo polaganog 7.7.2022.

Ime i prezime

Broj bodova

Ocjena

1.       Tomislav Pehar

30

(2)

2.      Marija Vujević

30

(2)

Kriteriji ocjenjivanja: 0-29 (1), 30-35 (2), 36-40 (3), 41-45 (4), 46-50 (5)

Studenti mogu pogledati radove u ponedjeljak, 11.7. 2022. u 10:00 h.

Nositelj predmeta: doc.dr.sc. Elma Sefo

Izbornik

Kontakti

Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba

Računi fakulteta

Žiro račun (KM):  
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR

Devizni račun: 
SWIFT UNCR BA 22; 
IBAN: BA 393381304831854411;

ID: 4227088130064

Žiro račun Studenskog zbora (KM):  
3381302231566875

Idi na vrh