Sveučilište u Mostaru
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet
Razvoj proizvoda u prehrambenoj industriji
REZULTATI ISPITA – 29.6.2022.
Ime i prezime Ocjena - seminar Ocjena - pismeni Konačna ocjena
Mirjana Jukić 4 5 5
Laura Bošković 4 4 4
Josip Kovač 13,5 bodova -nedovoljan
Prof. dr. sc. Mirela Kopjar
Sveučilište u Mostaru
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet
Kemija hrane
REZULTATI ISPITA – 29.6.2022.
Ime i prezime Bodovi Konačna ocjena
Jasmina Zagorica 21,5/50 Nedovoljan (1)
Ante Marijanović 21/50 Nedovoljan (1)
Nikolina Turudić 33/50 Dovoljan (2)
Marija Bevanda 31,5/50 Dovoljan (2)
Marta Crnogorac 30/50 Dovoljan (2)
Prof. dr. sc. Mirela Kopjar
AGRONOMSKI I PREHRAMBENO-TEHNOLOŠKI FAKULTET
SVEUČILIŠTA U MOSTARU
Preddiplomski studij Prehrambena tehnologija
„INŽENJERSTVO“
REZULTATI ISPITA
Mostar, 29. lipnja, 2022.
Prof.dr.sc.S.Tomas
AGRONOMSKI I PREHRAMBENO-TEHNOLOŠKI FAKULTET SVEUČILIŠTA U MOSTARU
Diplomski studij Prehrambeno inženjerstvo
„JEDINIČNE OPERACIJE U PREHRAMBENOM INŽENJERSTVU“
REZULTATI ISPITA održanog 28. lipnja, 2022.
UKUPNA OCJENA:
Mirko Đerek – dobar (3)
Mostar, 29.lipnja, 2022.
Prof.dr.sc. S. Tomas
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba
Žiro račun (KM):
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR
Devizni račun:
SWIFT UNCR BA 22;
IBAN: BA 393381304831854411;
ID: 4227088130064
Žiro račun Studenskog zbora (KM):
3381302231566875