REZULTATI ISPITA
KONTROLA KAKVOĆE HRANE
(22.06.2023.)
Student Broj indeksa Broj bodova(ukupno 35) ocjena
Udio bodova
(%) Ocjena
KUŠTRO, MAJA 2507 23,5 67 dobar (3)
MILIĆ, MARTA 2498 22,0 63 dovoljan (2)
VUKOJA, JOSIPA 2511 27,5 79 vrlo dobar (4)
Prema Pravilniku o studiranju konačna se ocjena dobiva na sljedeći način:
A = 91-100% 5 (izvrstan)
B = 79 to 90% 4 (vrlo dobar)
C = 67 to 78% 3 (dobar)
D = 55 to 66% 2 (dovoljan)
F = 0 to 54% 1 (nedovoljan)
Prof. dr. sc. Jelka Pleadin
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Mostar
Rezultati ispita iz kolegija: Prehrambeni aditivi održani 20. 06. 2023.
|
Redni broj |
Ime i prezime |
Ocjena |
|
1. |
Maja Rotim |
2 |
|
|
|
|
Prof. dr. sc. Drago Šubarić
Fizikalna kemija, 21. 06. 2023.
|
Red. br. |
Ime i prezime |
Br. indeksa |
Br. Bodova/100 |
Ocjena |
|
1. |
Ana Kukrika |
2427 |
60 |
Dovoljan (2) |
|
2. |
Dragana Bandur |
2435 |
Nije pristupila |
- |
|
3. |
Petra Lelas |
2442 |
12 |
Nedovoljan (1) |
|
4. |
Mia Milićević |
2449 |
40 |
Nedovoljan (1) |
|
5. |
Nikolina Šutalo |
2460 |
38 |
Nedovoljan (1) |
Rezultati ispita: Tehnologija prerade sirovina biljnog podrijetla – čokolada održanog 22.6.2023.
|
Jelena Mihaljević |
Izvrstan (5) |
|
Ana Rezo |
Izvrstan (5) |
|
Sara Zadro |
Vrlo dobar (4) |
|
Iva Jelić |
Dobar (3) |
|
Iva Slišković |
Dobar (3) |
|
Darija Krešić |
Dobar (3) |
|
Andrijana Marold |
Dobar (3) |
|
Josipa Pelivan |
Dovoljan (2) |
Prof.dr.sc. Jurislav Babić
Prehrambena biokemija
19.6.2023.
Katarina Ćorluka- 71%- dobar 3
David Matijanić 39% - nedovoljan 1
Josipa Vukšić 80%- vrlo dobar 4
doc.dr.sc. Marijana Marković Boras
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba
Žiro račun (KM):
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR
Devizni račun:
SWIFT UNCR BA 22;
IBAN: BA 393381304831854411;
ID: 4227088130064
Žiro račun Studenskog zbora (KM):
3381302231566875