Fotografija 1 A

Predsjednik Studentskog zbora Agronomskog i prehrambeno - tehnološkog fakulteta i zamjenik glavne urednice časopisa "Trut(h)" Ivan Mucić poželio je dobrodošlicu i izrazio zahvalnost članovima uredništva i kolegici Mariji Bagarić, glavnoj urednici 7. broja časopisa "Trut(h)" koja je bila u svojstvu gosta. Poznato je kako je 7. izdanje časopisa dobilo "novo ruho" po kojim temeljima danas nastavljamo. Kolegica Bagarić se obratila nazočnima putem aplikacije Google Meet. Zamjenik glavne urednice, Mucić istaknuo je važnost prisutnosti svih članova na sastanku te kako se ovim brojem prisutnih članova pokazuje ozbiljnost prema radu, ali i kako ovaj broj nazočnih govori o važnosti  ovog časopisa. Napomenuo je kako će se na istom sastanku proći kroz osnovni plan i program nastanka 8. broja časopisa.   

Glavna urednica 8. broja časopisa "Trut(h)" Iva Slišković obratila se uvodnim govorom i zatražila da se svi članovi uredništva predstave te prepustila riječ kolegici Mariji Bagarić. Nakon govora kolegice Marije, glavna urednica Iva detaljno je objasnila sadržaj časopisa, način pisanja članaka, te pojasnila važnost odabira tema o kojima će pisati. "Teme koje odaberete trebaju biti zanimljive, sažete, ali ujedno i kvalitetne. Na ovaj način vi predstavljate naš Fakultet, ali i sebe. Privucite ljude da pročitaju vaš članak, zaintrigirajte pasivne studente, oduševite profesore, jer sigurna sam da svi vi to možete" , izjavila je glavna urednica. Uz pomoć članova uredništva razradila je sadržaj časopisa. Također, uputila je zahvale Studentskom zboru SUM, Studentskom zboru APTF i Agronomskom i prehrambeno- tehnološkom fakultetu koji će omogućiti financijska sredstva potrebna za tiskanje i grafičku obradu časopisa. 

Marija Bagarić, sada već bivša studentica APTF SUM i glavna urednica 7. izdanja studentskog fakultetskog časopisa, također je pozdravila sve nazočne članove uredništva. Obratila im pozornost na važnost znanja i obrazovanja, gdje je istaknula zadovoljstvo što je bila studentica Agronomskog i prehrambeno - tehnološkog fakulteta i Sveučilišta u Mostaru. Marija je dobitnica Rektorove i dviju Dekanovih nagrada za izvrstan uspjeh, osim toga bila je aktivna na svom Fakultetu, ali i Sveučilištu preko SZ SUM. 

"Drago mi je da sam danas s vama, žao mi je što se nismo vidjeli uživo, nadam se kako će biti prilike. Meni je rad na ovom časopisu donio puno sijedih vlasi, nervoze, stresa, ali kad je sve bilo gotovo, taj stres je nestao, a ostao je samo osjećaj nemjerljivog zadovoljstva. Stoga, pišite, razvijajte kreativnost, rastite iz dana u dan, onoliko koliko vi budete dali ovom časopisu sebe, on će vama toliko vratiti u konačnom rezultatu" - izjavila je Bagarić, kao i mnoštvo predivnih riječi kojima je poticala na rad, na aktivnost, a posebno je naglašavala važnost znanja. Više puta tijekom svog izlaganja je naglasila kako stoji na raspolaganju svim članovima uredništva.

Vodič za studente

Vodic

VGUK

Krizevci Logo

Kontakti

Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba

Računi fakulteta

Žiro račun (KM):  
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR

Devizni račun: 
SWIFT UNCR BA 22; 
IBAN: BA 393381304831854411;

ID: 4227088130064

Žiro račun Studenskog zbora (KM):  
3381302231566875

Idi na vrh