1 8

U berbi japanskih jabuka na pokušalištu u Rodoču Agronomskog i prehrambeno tehnološkog fakulteta organiziranog 21.10.2021 sudjelovale su studentice treće godine prehrambene tehnologije. Studentice su zatim, nakon branja, u labaratoriju APTF-a imale zadatak osušiti japanske jabuke u dehidratoru kako bi dobili kvalitetan proizvod od same voćke. Studenticama je ova stručna praksa dobro došla u stjecanju znanja "od polja do stola" odnosno novog iskustva koji ce im koristiti za daljni rad što je pred njima.

Vodič za studente

Vodic

VGUK

Krizevci Logo

Kontakti

Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba

Računi fakulteta

Žiro račun (KM):  
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR

Devizni račun: 
SWIFT UNCR BA 22; 
IBAN: BA 393381304831854411;

ID: 4227088130064

Žiro račun Studenskog zbora (KM):  
3381302231566875

Idi na vrh