Tehnologija prerade sirovina biljnog podrijetla (kolokvij "voće i povrće")

1. Ivona Musa (3)
2. Gabrijela Pehar (2)

Sirovine biljnog podrijetla

1. Dario Mihalj (3)
2. Josip Kovač (2)
3. Franjo Širić (2)

Rezultati ispita iz MATEMATIKE

R.broj

Prezime i ime

Ocjena

1.

Mucić Ivan

Dovoljan (2)

2.

Pažin Božica Bojana

Dovoljan (2)

 

Usmeni dio ispita bit će održan u ponedjeljak 30.09.2019. godine u 10:30 sati.

Pismeni radovi se mogu pogledati u istom terminu.

Predmetni nastavnik:

Prof.dr.sc. Zora Marijanović

Tehnologija prerade sirovina biljnog podrijetla

Rezultati ispita, 26.9.2019.

Karla Akmadžić

Dobar (3)

Maja Jelinić

Dobar (3)

Martina Kvesić

Izvrstan (5)

Ružica Šarčević

Dobar (3)

Ana Šušac

Dobar (3)

Ana Vukoja

Izvrstan (5)

prof.dr.sc. Jurislav Babić

Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet u Mostaru

Diplomski studij

Procesi pripreme hrane

26.9.2019

REZULTATI ISPITA

Dragan Zeko

Dovoljan (2)

Anđela Jurišić

Vrlo dobar (4)

Nepotpisan pismeni ispit

Dovoljan (2)

prof.dr.sc. Jurislav Babić

Izbornik

Kontakti

Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba

Računi fakulteta

Žiro račun (KM):  
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR

Devizni račun: 
SWIFT UNCR BA 22; 
IBAN: BA 393381304831854411;

ID: 4227088130064

Žiro račun Studenskog zbora (KM):  
3381302231566875

Idi na vrh