Tehnologija prerade sirovina biljnog podrijetla (kolokvij "voće i povrće")
1. Ivona Musa (3)
2. Gabrijela Pehar (2)
Sirovine biljnog podrijetla
1. Dario Mihalj (3)
2. Josip Kovač (2)
3. Franjo Širić (2)
Rezultati ispita iz MATEMATIKE
R.broj |
Prezime i ime |
Ocjena |
1. |
Mucić Ivan |
Dovoljan (2) |
2. |
Pažin Božica Bojana |
Dovoljan (2) |
Usmeni dio ispita bit će održan u ponedjeljak 30.09.2019. godine u 10:30 sati.
Pismeni radovi se mogu pogledati u istom terminu.
Predmetni nastavnik:
Prof.dr.sc. Zora Marijanović
Tehnologija prerade sirovina biljnog podrijetla
Rezultati ispita, 26.9.2019.
Karla Akmadžić |
Dobar (3) |
Maja Jelinić |
Dobar (3) |
Martina Kvesić |
Izvrstan (5) |
Ružica Šarčević |
Dobar (3) |
Ana Šušac |
Dobar (3) |
Ana Vukoja |
Izvrstan (5) |
prof.dr.sc. Jurislav Babić
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet u Mostaru
Diplomski studij
Procesi pripreme hrane
26.9.2019
REZULTATI ISPITA
Dragan Zeko |
Dovoljan (2) |
Anđela Jurišić |
Vrlo dobar (4) |
Nepotpisan pismeni ispit |
Dovoljan (2) |
prof.dr.sc. Jurislav Babić
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba
Žiro račun (KM):
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR
Devizni račun:
SWIFT UNCR BA 22;
IBAN: BA 393381304831854411;
ID: 4227088130064
Žiro račun Studenskog zbora (KM):
3381302231566875