Sveučilište u Mostaru
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet
Preddiplomski studij: Prehrambena tehnologija
Kemija hrane
Rezultati drugog parcijalnog ispita (17.01.2020.) i prijedlog konačne ocjene
Ime i prezime | Prvi parcijalni ispit | Drugi parcijalni ispit | Konačna ocjena |
|
Ocjena | Bodovi | Ocjena | ||
Jelena Ćorić | Vrlo dobar (4) | 30,3 | Dovoljan (2) | Dobar (3) |
Sara Galić | Vrlo dobar (4) | 42,2 | Izvrstan (5) | Izvrstan (5) |
Katarina Jerković | Dobar (3) | 41,65 | Izvrstan (5) | Vrlo dobar (4) |
Matea Raič | Dovoljan (2) | 28,8 | Dovoljan (2) | Dovoljan (2) |
Ivona Knežević | Dovoljan (2) | 29,2 | Dovoljan (2) | Dovoljan (2) |
Ivan Pehar | Dovoljan (2) | 2,35 | Nedovoljan (1) | PPI-2 |
Iva Sablje | Dovoljan (2) | 16,4 | Nedovoljan (1) | PPI-2 |
Mateo Radić | - | 36 | Vrlo dobar (4) | PPI-1 |
Nina Džidić | Nedovoljan (1) | 16,25 | Nedovoljan (1) | ISPIT |
Nikolina Biško | Nedovoljan (1) | 21,25 | Nedovoljan (1) | ISPIT |
Katarina Ćorluka | Nedovoljan (1) | 6,75 | Nedovoljan (1) | ISPIT |
Ivana Primorac | Nedovoljan (1) | 16 | Nedovoljan (1) | ISPIT |
Kristina Čolak | Nedovoljan (1) | 19,9 | Nedovoljan (1) | ISPIT |
Iva Bešlić | Nedovoljan (1) | 5,75 | Nedovoljan (1) | ISPIT |
Jasna Soče | Nedovoljan (1) | 17,75 | Nedovoljan (1) | ISPIT |
Petra Kovač | Nedovoljan (1) | 3,7 | Nedovoljan (1) | ISPIT |
Studenti koji su položili Kemiju hrane preko parcijalnih ispita a zadovoljni su ocjenom, neka prijave ispit
u sustavu kako bi im se upisala ocjena.
PPI-2 – popravni parcijalni ispit 2
PPI-1 – popravni parcijalni ispit 1
Prof. dr. sc. Mirela Kopjar
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba
Žiro račun (KM):
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR
Devizni račun:
SWIFT UNCR BA 22;
IBAN: BA 393381304831854411;
ID: 4227088130064
Žiro račun Studenskog zbora (KM):
3381302231566875