Sveučilište u Mostaru
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet
Preddiplomski studij: Prehrambena tehnologija
Kemija hrane
Rezultati drugog parcijalnog ispita (17.01.2020.) i prijedlog konačne ocjene

Ime i prezime Prvi parcijalni ispit Drugi parcijalni ispit Konačna
ocjena
Ocjena Bodovi Ocjena
Jelena Ćorić Vrlo dobar (4) 30,3 Dovoljan (2) Dobar (3)
Sara Galić Vrlo dobar (4) 42,2 Izvrstan (5) Izvrstan (5)
Katarina Jerković Dobar (3) 41,65 Izvrstan (5) Vrlo dobar (4)
Matea Raič Dovoljan (2) 28,8 Dovoljan (2) Dovoljan (2)
Ivona Knežević Dovoljan (2) 29,2 Dovoljan (2) Dovoljan (2)
Ivan Pehar Dovoljan (2) 2,35 Nedovoljan (1) PPI-2
Iva Sablje Dovoljan (2) 16,4 Nedovoljan (1) PPI-2
Mateo Radić - 36 Vrlo dobar (4) PPI-1
Nina Džidić Nedovoljan (1) 16,25 Nedovoljan (1) ISPIT
Nikolina Biško Nedovoljan (1) 21,25 Nedovoljan (1) ISPIT
Katarina Ćorluka Nedovoljan (1) 6,75 Nedovoljan (1) ISPIT
Ivana Primorac Nedovoljan (1) 16 Nedovoljan (1) ISPIT
Kristina Čolak Nedovoljan (1) 19,9 Nedovoljan (1) ISPIT
Iva Bešlić Nedovoljan (1) 5,75 Nedovoljan (1) ISPIT
Jasna Soče Nedovoljan (1) 17,75 Nedovoljan (1) ISPIT
Petra Kovač Nedovoljan (1) 3,7 Nedovoljan (1) ISPIT

Studenti koji su položili Kemiju hrane preko parcijalnih ispita a zadovoljni su ocjenom, neka prijave ispit
u sustavu kako bi im se upisala ocjena.
PPI-2 – popravni parcijalni ispit 2
PPI-1 – popravni parcijalni ispit 1
Prof. dr. sc. Mirela Kopjar

Izbornik

Kontakti

Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba

Računi fakulteta

Žiro račun (KM):  
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR

Devizni račun: 
SWIFT UNCR BA 22; 
IBAN: BA 393381304831854411;

ID: 4227088130064

Žiro račun Studenskog zbora (KM):  
3381302231566875

Idi na vrh