Agronomski I prehrambeno-tehnološki fakultet

Smjer: Prehrambena tehnologija  Modul: Opća mikrobiologija            

Mostar, 14.1. 2020.

OCJENE IZ MODULA  “OPĆA MIKROBIOLOGIJA” ZA STUDENTE 2. GODINE STUDIJA  SMIJER Prehrambena tehnologija, akademska 2019./2020.

Red. br.:

Prezime i ime

1. parcijalni (bodovi)

2. parcijalni

1.

Alerić, Jelena

22/35

22,5/35

2.

Arapović, Martina

30.5/35

32/35

3.

Artuković, Lara

25/35

24/35

4.

Bošković, Laura

NPI

NPI

5.

Buha, Jelena

25/35

21/35

6.

Ivanković, Monika

22/35

 

7.

Jukić, Marina

14,25/35

 

8.

Lasić, Petra

21/35

13,5/35

9.

Lučić, Lea

23/35

18/35

10.

Sesar, Luca

26,5/35

 

11.

Šarac, Paula

23,5/35

 

12.

Šimunović, Anamaria

25/35

 22/35

13.

Šuker, Zvonimir

21/35

 

14.

Čuvalo Marijeta

14/35

 

15.

Sinkić Aleksandra

NPI

 

16.

Jukić, Mirjana

17/35

 

       

Legenda uz tablicu: 

NPK – nije položio/položila kolokvij iz vježbi  ;  NPI - nije položio/položila ispit

Objašnjenje bodova:

Maksimalni broj bodova na svakom parcijalnom ispitu iznosi: 35 (na 2 parcijalna 70 bodova) ;

Maksimalni broj bodova na kolokviju iz vježb-praktikum i iznosi: 10

Ukupni (maksimalni) broj bodova iz 2 parc. pismena ispita i praktikum iznosi:  80 bodova

Minimalni broj bodova za prolaz (pozitivnu ocjenu) na svakom parcij. ispitu: 21 (60%)

Bodovi  i konačna ocjena:

Do 47 bodova – nedovoljan (1); 48-55 -  dovoljan (2);  56-63 - dobar (3);  64-71-  vrlodobar (4);  72-80 - izvrstan (5)

Predmetni nastavnik i nositelj modula:

doc.dr. sc. Višnja Vasilj

 

Izbornik

Kontakti

Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba

Računi fakulteta

Žiro račun (KM):  
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR

Devizni račun: 
SWIFT UNCR BA 22; 
IBAN: BA 393381304831854411;

ID: 4227088130064

Žiro račun Studenskog zbora (KM):  
3381302231566875

Idi na vrh