Tehnologija prerade sirovina biljnog podrijetla
Rezultati ispita, 8.10.2019.
Gabrijela Pehar |
Dovoljan (2) |
Silvija Erceg |
Dovoljan (2) |
prof.dr.sc. Jurislav Babić
Ispit iz Prehrambeno inženjerstvo održan 27.9.2019. položila je Renata Pandža dobila ocjenu dovoljan (2).
REZULTATI ISPITA
KONTROLA KAKVOĆE HRANE
ZOOTEHNIKA
(30.09.2019.)
Student |
Broj indeksa |
Broj bodova (ukupno 10) |
Udio bodova (%) |
Ocjena |
BATINOVIĆ, MATEA |
418 |
5,5 |
55 |
dovoljan (2) |
JONLIJA, DANIJEL |
393 |
5,5 |
55 |
dovoljan (2) |
LJUBIĆ, FILIP |
391 |
1,0 |
10 |
nedovoljan (1) |
PAŠALIĆ, ANTE |
401 |
7,0 |
70 |
dobar (3) |
VUKADIN, MATE |
396 |
1,0 |
10 |
nedovoljan (1) |
Prema Pravilniku o studiranju konačna se ocjena dobiva na sljedeći način:
A = 91-100% 5 (izvrstan)
B = 79 to 90% 4 (vrlo dobar)
C = 67 to 78% 3 (dobar)
D = 55 to 66% 2 (dovoljan)
F = 0 to 54% 1 (nedovoljan)
Izv. prof. dr. sc. Jelka Pleadin
REZULTATI ISPITA IZ KEMIJE 2 ODRŽANOG 02.10.2019.
Broj indeksa |
Broj bodova |
2368 |
69 |
2366 |
55 |
2325 |
79 |
2318 |
71 |
2360 |
79 |
2303 |
83 |
2251 |
56 |
2236 |
55 |
2166 |
4 |
2235 |
55 |
2218 |
55 |
Bodovni prag: 55.
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba
Žiro račun (KM):
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR
Devizni račun:
SWIFT UNCR BA 22;
IBAN: BA 393381304831854411;
ID: 4227088130064
Žiro račun Studenskog zbora (KM):
3381302231566875