Tehnologija prerade sirovina biljnog podrijetla

Rezultati ispita, 8.10.2019.

Gabrijela Pehar

Dovoljan (2)

Silvija Erceg

Dovoljan (2)

 

prof.dr.sc. Jurislav Babić

 

Ispit iz Prehrambeno inženjerstvo održan 27.9.2019. položila je Renata Pandža dobila ocjenu dovoljan (2).

M. Buljan    dovoljan (2)
A. Ćosić          dobar (3)
Uvid u rad i upis ocjene održati će se u srijedu, 9.10. u 9:15.

REZULTATI ISPITA

KONTROLA KAKVOĆE HRANE

ZOOTEHNIKA

(30.09.2019.)

Student

Broj indeksa

Broj bodova

(ukupno 10)

Udio bodova (%)

Ocjena

BATINOVIĆ, MATEA

418

5,5

55

dovoljan (2)

JONLIJA, DANIJEL

393

5,5

55

dovoljan (2)

LJUBIĆ, FILIP

391

1,0

10

nedovoljan (1)

PAŠALIĆ, ANTE

401

7,0

70

dobar (3)

VUKADIN, MATE

396

1,0

10

nedovoljan (1)


Prema Pravilniku o studiranju konačna se ocjena dobiva na sljedeći način:

A = 91-100% 5 (izvrstan)

B = 79 to 90% 4 (vrlo dobar)

C = 67 to 78% 3 (dobar)

D = 55 to 66% 2 (dovoljan)

F = 0 to 54% 1 (nedovoljan)

Izv. prof. dr. sc. Jelka Pleadin

REZULTATI ISPITA IZ KEMIJE 2 ODRŽANOG 02.10.2019.

Broj indeksa

Broj bodova

2368

69

2366

55

2325

79

2318

71

2360

79

2303

83

2251

56

2236

55

2166

4

2235

55

2218

55

Bodovni prag: 55.

Izbornik

Kontakti

Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba

Računi fakulteta

Žiro račun (KM):  
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR

Devizni račun: 
SWIFT UNCR BA 22; 
IBAN: BA 393381304831854411;

ID: 4227088130064

Žiro račun Studenskog zbora (KM):  
3381302231566875

Idi na vrh