Silvija Erceg – nedovoljan (1)
Vlatka Živkušić – nedovoljan (1)
Anđelko Bulić – vrlo dobar (4)
Ana Vukoja – dobar (3)
Karla Akmadžić – nedovoljan (1)
Martina Kvesić – vrlo dobar (4)
Dajana Konta – nedovoljan (1)
Maja Jelinić – nedovoljan (1)
Marija Bezer – dobar (3)
Sveučilište u Mostaru
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet
Diplomski studij: Prehrambeno inženjerstvo
Razvoj proizvoda u prehrambenoj industriji
Rezultati prvog ispitnog roka (26.02.2020.)
Ime i prezime | Ocjena - seminarski rad |
Bodovi | Ocjena - ispit | Konačna ocjena |
Gabrijela Pehar | Vrlo dobar (4) | 30 | Vrlo dobar (4) | Vrlo dobar (4) |
Ivana Oreč | Vrlo dobar (4) | 27 | Dobar (3) | Dobar (3) |
Milica Bakoč | Dobar (3) | 34 | Izvrstan (5) | Vrlo dobar (4) |
Ana Vukoja | Dobar (3) | 31 | Vrlo dobar (4) | Vrlo dobar (4) |
Prof. dr. sc. Mirela Kopjar
Ocjenjivanje pismenog ispita:
izvrstan: 35 – 31,5
vrlo dobar: 31,4 – 28
dobar: 27,9 – 24,5
dovoljan: 24,4 – 21
Ocjena seminarskog rada donosi 40% ukupne ocjene a pismenog ispita 60%
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet
Sveučilište u Mostaru
Preddiplomski studij: Prehrambena tehnologija
Kemija hrane
Rezultati ispita održanog 26. 2. 2020.
Ime i prezime | Bodovi | Ocjena |
Kristina Čolak | 36,8/50 | Dobar (3) |
Jasna Soće | 30/50 | Dovoljan (2) |
Nina Džidić | 31/50 | Dovoljan (2) |
Nevenka Jolić | 30/50 | Dovoljan (2) |
Petra Kovač | 21,15/50 | Nedovoljan (1) |
Katarina Čorluka | 18,85/50 | Nedovoljan (1) |
Zvonimir Pehar | 23,05/50 | Nedovoljan (1) |
Maja Rotim | 12,7/50 | Nedovoljan (1) |
Ivona Mandić | 17,85/50 | Nedovoljan (1) |
Josip Kovač | 11,9/50 | Nedovoljan (1) |
Prof. dr. sc. Mirela Kopjar
REZULTATI PISMENIH ISPITA, održanih 21. veljače 2020. godine.
Ispita iz modula Opće voćarstvo:
_______________________________________________________________________________
Ispita iz modula Specijalno voćarstvo:
__________________________________________________________________________________
Studenti mogu pogledati svoje testove u vrijeme redovitih konsultacija.
Rezultati pismenog ispita iz modula Voćarstvo II održan 24. veljače 2020. godine
Studenti mogu pogledati svoje radove u vrijeme redovitih konzultacija.
doc.dr.sc. Paulina Šaravanja
AGRONOMSKI I PREHRAMBENO-TEHNOLOŠKI FAKULTET
SVEUČILIŠTA U MOSTARU
Diplomski studij: Prehrambeno inženjerstvo
Predmet: TEHNOLOGIJA ULJA I MASTI
26.02.2020. g.
REZULTATI PISMENOG ISPITA
održanog 21.2.2020. (ak. 2018/19. g.)
Napomena:
U slučaju da student želi veću ocjenu iz predmeta može pristupiti narednom ispitnom roku.
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba
Žiro račun (KM):
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR
Devizni račun:
SWIFT UNCR BA 22;
IBAN: BA 393381304831854411;
ID: 4227088130064
Žiro račun Studenskog zbora (KM):
3381302231566875