Studij PREHRAMBENE TEHNOLOGIJE –prva godina studija

 

Studij PREHRAMBENE TEHNOLOGIJE –prva godina studija

 

Rezultati kolokvija iz TEHNIČKE FIZIKE

 

 

Ime i prezime

I KOL (Z+T) (75+25)

IIKOL (Z+T) (75+25)

UKUPNO

USMENI

 

Ivana Anić

27+18

60+14,5

119,5

+

 

Josipa Bago

27+10

15+7,5

59,5

-

 

Marija Bevanda

41+6

29+7,5

83,5

+

 

Mia Bilić

30+5

55+10

100

+

 

Marta Crnogorac

0+0

-

-

-

 

Marijeta Čuvalo

15+16

37+8,5

76,5

-

 

Sofija Dugandžić

0+7,5

-

-

-

 

Ružica Džeba

30+8

52+21

111

+

 

Darko Hrkać

27+5

45+8

85

+

 

Lucija Galić

0+0

-

-

-

 

Draga Kordić

22+6

19,5+8

55,5

-

 

Ante Marijanović

0+1

45+7

53

-

 

Mila Mišetić

52+22,5

35+13,5

123

+

 

Andrej Pejković

0+1

-

-

-

 

I.M.Planinić

5+11

14+10

40

-

 

Nikolina Turudić

0+0

-

-

-

 

Marko Vukić

40+13

60+14

127

+

 

2374

0+0

-

-

-

 

Uvid u radove je u ponedjeljak 3.2. 2020. ured 205 i 206 u 10:00 sati na FPMOZ-u

 

Predmetni nastavnik: dr.sc. Slavica Brkić, izv.prof.

Predmetni asisitent: Blanka Tuka, viši asistent

 

Ime i prezime

I KOL (Z+T) (75+25)

IIKOL (Z+T) (75+25)

UKUPNO

USMENI

 

Ivana Anić

27+18

60+14,5

119,5

+

 

Josipa Bago

27+10

15+7,5

59,5

-

 

Marija Bevanda

41+6

29+7,5

83,5

+

 

Mia Bilić

30+5

55+10

100

+

 

Marta Crnogorac

0+0

-

-

-

 

Marijeta Čuvalo

15+16

37+8,5

76,5

-

 

Sofija Dugandžić

0+7,5

-

-

-

 

Ružica Džeba

30+8

52+21

111

+

 

Darko Hrkać

27+5

45+8

85

+

 

Lucija Galić

0+0

-

-

-

 

Draga Kordić

22+6

19,5+8

55,5

-

 

Ante Marijanović

0+1

45+7

53

-

 

Mila Mišetić

52+22,5

35+13,5

123

+

 

Andrej Pejković

0+1

-

-

-

 

I.M.Planinić

5+11

14+10

40

-

 

Nikolina Turudić

0+0

-

-

-

 

Marko Vukić

40+13

60+14

127

+

 

2374

0+0

-

-

-

 

Uvid u radove je u ponedjeljak 3.2. 2020. ured 205 i 206 u 10:00 sati na FPMOZ-u

 

Predmetni nastavnik: dr.sc. Slavica Brkić, izv.prof.

Predmetni asisitent: Blanka Tuka, viši asistent

Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet

Sveučilište u Mostaru

Studij: Prehrambeno inženjerstvo

Kolegij: Tehnologija proizvodnje i prerade brašna

Ak. god.: 2019./2020. III. studijska godina

Rezultati 2. kolokvija (20. siječnja 2020.)

Na kolokviju su zadovoljili:

Marijana Bušić – 41 (+45+10=96) – izvrstan (5)

Ivana Soldo – 25 (+45+10=80) – vrlo dobar (4)

Robert Topić – 35 (+39,5+0=74,5) – dobar (3)

Amila Voljevica – 40,5 (+45+10=95,5) – izvrstan (5)

Klaudija Vujica – 32,5 (+45+10=87,5) – vrlo dobar (4)

Martina Zeljko – 40,5 (+10)

Ispiti i upis ocjene će se održati u petak 14. veljače 2020. u 10 h. Pravo na popravni ispit iz jednog dijela gradiva studenti mogu ostvariti samo na rokovima u veljači.

Osijek, 29. siječnja 2020.

Predmetni nastavnik:

prof. dr. sc. Marko Jukić

Sveučilište u Mostaru

Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet

 

Rezultati ispita iz kolegija Prehrambeni aditivi održanog 27. 1. 2020.

 

  1. Anđela Jurišić 2
  2. Josipa Primorac 5
  3. Ivana Soldo 5
  4. Robert Topić 5
  5. Amila Voljevica 5
  6. Klaudija Vujica 3

 

Ostali studenti nisu položili ispit

 

                                                               Prof. dr. sc. Drago Šubarić

Sveučilište u Mostaru
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet
Preddiplomski studij: Prehrambena tehnologija
Kemija hrane
Rezultati popravnog parcijalnog ispita (30.01.2020.) i prijedlog konačne ocjene

Ime i prezime Položeni parcijalni
ispit
Popravni parcijalni ispit Konačna
ocjena
Ocjena Bodovi Ocjena
Ivan Pehar Dovoljan (2) 34,85 Dobar (3) Dobar (3)
Iva Sablje Dovoljan (2) 28,75 Dovoljan (2) Dovoljan (2)
Mateo Radić Vrlo dobar (4) 39,65 Vrlo dobar (4) Vrlo dobar (4)

Studenti koji su položili Kemiju hrane preko parcijalnih ispita a zadovoljni su ocjenom, neka prijave ispit
u sustavu kako bi im se upisala ocjena.
Prof. dr. sc. Mirela Kopjar
Ocjenjivanje:
Izvrstan: 45 – 40,5
vrlo dobar: 40,4 – 36
dobar: 35,9 – 31,5
dovoljan: 31,4 – 27

Biokemija i fiziologija životinja-praktikum

30.1.2020.

Studenti koji su ostvarili >60% su slijedeći:

  • Riad Đugum
  • Mate Mihaljević
  • Ivana Palac
  • Petar Širić
  • Matea Terzić

 

Studenti koji su ostvarili <60%, te nisu stekli prolaznu ocjenu priliku za ponovno polaganje imaju 4.2.2020 u 17:00 i 18.2.2020. u 8:00.

 

 

30.1.2020.

Prehrambena biokemija

  1. Nando Ćorić- 19% nedovoljan 1
  2. Vlatka Živkušić- 13% nedovoljan 1
  3. Kristina Čilić- 57% nedovoljan 1

 

 

 

   

Izbornik

Kontakti

Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba

Računi fakulteta

Žiro račun (KM):  
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR

Devizni račun: 
SWIFT UNCR BA 22; 
IBAN: BA 393381304831854411;

ID: 4227088130064

Žiro račun Studenskog zbora (KM):  
3381302231566875

Idi na vrh