Rezultati ispitnog roka iz Procesa u prehrambenoj industriji, Prehrambenog inženjerstva i Opasnosti vezane uz hranu su u ISS sustavu.
Prehrambena biokemija
7.2.2020.
Kristina Čilić 87% - vrlo dobar 4
Mila Tomičić 52%- nedovoljan 1
Matea Milićević 42%- nedovoljan 1
Marija Buljan 28%- nedovoljan 1
Nando Ćorić 48%- nedovoljan 1
Sveučilište u Mostaru
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet
Smjer: Zootehnika
Biokemija i fiziologija životinja, parcijalni test iz biokemije održan 7. 2. 2020.
|
Ime i prezime |
Ocjena |
1. |
Petar Širić |
Dovoljan (2) |
2. |
Riad Đugum |
Dovoljan (2) |
|
|
|
Upis ocjene održat će se u utorak, 11. 2. 2020. u 9:00 h.
Sveučilište u Mostaru
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet
Smjer: Prehrambena tehnologija (II godina)
Pismeni ispit iz Biokemije, održan 7. 2. 2020.
|
Ime i prezime |
Bodovi |
1. |
Martina Jukić |
40 |
2. |
Lea Lučić |
32 |
3. |
Katarina Ćorluka |
15 |
4. |
Marijeta Čuvalo |
12 |
5. |
Maja Rotim |
10 |
6. |
Iva Bešlić |
10 |
|
|
|
Za položen test bilo je potrebno ostvariti najmanje 55 bodova.
Uvid u radove održat će se u utorak, 11. 2. 2020. u 9:00 h.
REZULTATI PISMENIH ISPITA ODRŽANIH 7.2.2020. GODINE:
Modul Opće voćarstvo
______________________________________________________________________
Modul Specijalno voćarstvo
______________________________________________________________________
Studenti mogu pogledati svoje testove u vrijeme konsultacija.
doc.dr.sc. Paulina Šaravanja
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba
Žiro račun (KM):
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR
Devizni račun:
SWIFT UNCR BA 22;
IBAN: BA 393381304831854411;
ID: 4227088130064
Žiro račun Studenskog zbora (KM):
3381302231566875