Rezultati ispitnog roka iz Procesa u prehrambenoj industriji, Prehrambenog inženjerstva, Opasnosti vezane uz hranu su u ISS sustavu.

Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet
Sveučilište u Mostaru
Diplomski studij: Prehrambeno inženjerstvo
Razvoj proizvoda u prehrambenoj industriji
Rezultati ispita održanog 01. 06. 2020.

Pismeni ispit Seminarski rad Ukupna ocjena
Ime i prezime Bodovi Ocjena Ocjena
Ivana Šimić 15/25,00 Dovoljan (2) Dobar (3) Dovoljan (2)

 

Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet
Sveučilište u Mostaru
Preddiplomski studij: Prehrambena tehnologija
Kemija hrane
Rezultati ispita održanog 01. 06. 2020.

Ime i prezime Bodovi Ocjena
Katarina Ćorluka 4,84/20,00 Nedovoljan (1)
Franjo Širić 9,42/20,00 Nedovoljan (1)
Iva Relota 7,23/20,00 Nedovoljan (1)
Iva Bešlić 10,59/20,00 Nedovoljan (1)
Tomislav Marić 6,06/20,00 Nedovoljan (1)
Lidija Ramljak 8,85/20,00 Nedovoljan (1)
Dario Mihalj 6,94/20,00 Nedovoljan (1)
Petra Kovač 8,92/20,00 Nedovoljan (1)

Za pozitivnu ocjenu bilo je potrebno ostvariti 60% od ukupnog broja bodova.
Prof. dr. sc. Mirela Kopjar

Rezultati ispita Moderne biotehnologije u zootehnici održanog 29.05.2020.:
- Drago Ćavar br.ind. 394    -   dobar (3)
- Ante Pašalić            401    -   dobar (3)
- Danijel Jonlija          393    -   dobar (3)
 
Rezultati ispita Uzgoj preživača odrzanog 25.05.2020.:
- Mario Sabljo br.ind. 432   -   dobar (3)
- Bože Bandov          435    -   dobar (3)
- Ivan Pašalić            439    -   dobar (3)

Izbornik

Kontakti

Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba

Računi fakulteta

Žiro račun (KM):  
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR

Devizni račun: 
SWIFT UNCR BA 22; 
IBAN: BA 393381304831854411;

ID: 4227088130064

Žiro račun Studenskog zbora (KM):  
3381302231566875

Idi na vrh