Rezultati ispitnog roka iz Procesa u prehrambenoj industriji, Prehrambenog inženjerstva, Opasnosti vezane uz hranu su u ISS sustavu.
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet
Sveučilište u Mostaru
Diplomski studij: Prehrambeno inženjerstvo
Razvoj proizvoda u prehrambenoj industriji
Rezultati ispita održanog 01. 06. 2020.
Pismeni ispit | Seminarski rad | Ukupna ocjena | ||
Ime i prezime | Bodovi | Ocjena | Ocjena | |
Ivana Šimić | 15/25,00 | Dovoljan (2) | Dobar (3) | Dovoljan (2) |
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet
Sveučilište u Mostaru
Preddiplomski studij: Prehrambena tehnologija
Kemija hrane
Rezultati ispita održanog 01. 06. 2020.
Ime i prezime | Bodovi | Ocjena |
Katarina Ćorluka | 4,84/20,00 | Nedovoljan (1) |
Franjo Širić | 9,42/20,00 | Nedovoljan (1) |
Iva Relota | 7,23/20,00 | Nedovoljan (1) |
Iva Bešlić | 10,59/20,00 | Nedovoljan (1) |
Tomislav Marić | 6,06/20,00 | Nedovoljan (1) |
Lidija Ramljak | 8,85/20,00 | Nedovoljan (1) |
Dario Mihalj | 6,94/20,00 | Nedovoljan (1) |
Petra Kovač | 8,92/20,00 | Nedovoljan (1) |
Za pozitivnu ocjenu bilo je potrebno ostvariti 60% od ukupnog broja bodova.
Prof. dr. sc. Mirela Kopjar
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba
Žiro račun (KM):
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR
Devizni račun:
SWIFT UNCR BA 22;
IBAN: BA 393381304831854411;
ID: 4227088130064
Žiro račun Studenskog zbora (KM):
3381302231566875