Tehnologija prerade sirovina biljnog podrijetla

Rezultati ispita

24.6.2022.

 

Draga Kordić

Izvrstan (5)

Mia Bilić

Vrlo dobar (4)

 

prof.dr.sc. Jurislav Babić

Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Mostar

Rezultati kolokvija iz kolegija Sirovine biljnog podrijetla (čaj, kava, kakao, škrob) od 17. 06. 2022.

 

Redni broj

Ime i prezime

Ocjena

1.

Ana Rezo

3

2.

Andrijana Marced

3

3.

Darija Krešić

2/3

4.

Danijela Vasilj

4

5.

Iva Slišković

3/4

6.

Jelena Mihaljević

3/4

7.

Josipa Pelivan

2

8.

Sara Zadro

3

 

Ostali studenti nisu položili kolokvij.

 

                                                                                              Prof. dr. sc. Drago Šubarić

REZULTATI ISPITA

KONTROLA KAKVOĆE HRANE

PREHRAMBENA TEHNOLOGIJA

(21.06.2022.)

 

 

Student

Broj indeksa

Broj bodova

(ukupno 35)

Udio bodova (%)

Ocjena

BAĆAK, JOSIPA

2508

3,5

35

nedovoljan (1)

JELIĆ, IVA

2475

24,5

70

dobar (3)

SLIŠKOVIĆ, IVA

2457

23,5

67

dobar (3)

ZADRO, SARA

2453

29,0

83

vrlo dobar (4)

 

 

Prema Pravilniku o studiranju konačna se ocjena dobiva na sljedeći način:

 

A = 91-100% 5 (izvrstan)

B = 79 to 90% 4 (vrlo dobar)

C = 67 to 78% 3 (dobar)

D = 55 to 66% 2 (dovoljan)

F = 0 to 54% 1 (nedovoljan)

 

Prof. dr. sc. Jelka Pleadin

Rezultati ispita iz Biometrike i Biostatistike održanih 20.6.2022.:
 
1.Martina Šljivić- dovoljan (2)
2.Božidar Vrdoljak - dovoljan (2)
3.Martina Soldo - nedovoljan (1)
4.Darija Krešić - dobar (3)
Studenti mogu vidjeti rad u četvrtak 23.6. uu 9,30h u uredu nastavnice.
 
Mostar; 21.6.2022.                                           
 
prof.dr.sc.Zrinka Knezović

Rezultati pismenog ispita iz predmeta Povrćarstvo polaganog 23.6.2022.

Ime i prezime

Broj bodova

Ocjena

1.       Nikolina Antolović

35

(2)

2.      Sara Kudić

24

(1)

3.       Tomislav Pehar

20

(1)

4.      Marija Vujević

15

(1)

5.      Matej Skoko

13

(1)

Kriteriji ocjenjivanja: 0-29 (1), 30-35 (2), 36-40 (3), 41-45 (4), 46-50 (5)

Studenti mogu pogledati radove u utorak, 28.6. 2022. u 10:00 h.

Nositelj predmeta: doc.dr.sc. Elma Sefo

Izbornik

Kontakti

Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba

Računi fakulteta

Žiro račun (KM):  
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR

Devizni račun: 
SWIFT UNCR BA 22; 
IBAN: BA 393381304831854411;

ID: 4227088130064

Žiro račun Studenskog zbora (KM):  
3381302231566875

Idi na vrh