Studij prehrambene tehnologije
Druga godina studija
Rezultati drugog ispitnog roka održanog 3. ožujka, 2023. INŽENJERSTVO
Ime i prezime |
Broj bodova ostvarenih na ispitu |
Bodovi iz zadaća |
Ukupan broj bodova |
Prijedlog konačne ocjene |
Anđela Petrović (1. dio računski) |
7.5/15 |
- |
|
Dovoljan (2) |
Sarra Milijević |
21 |
1 |
22 |
Nedovoljan (1) |
Maja Kuštro |
44.5 |
1 |
45.5 |
Dobar (3) |
Josipa Vukoja |
38.5 |
1 |
39.5 |
Dovoljan (2) |
Ivona Tolj |
22.5 |
2 |
24.2 |
Nedovoljan (1) |
Marta Milić |
44 |
4 |
48 |
Vrlodobar (4) |
Ante Marijanović (II dio računski) |
13/15 |
- |
- |
OUI* Na usmenom ispitu odgovara teorijski dio |
NAPOMENE: Za prolaz bilo je potrebno sakupiti najmanje 35 bodova *OUI Obavezan izlazak na usmeni ispit |
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Mostar
Rezultati kolokvija iz kolegija Sirovine biljnog podrijetla (kakao zrno, kava, čaj…) od 023.02.2023.
Redni broj |
Ime i prezime |
Ocjena |
1. |
David Ljubić |
2/3 |
prof. dr. sc. Drago Šubarić
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Mostar
Rezultati ispita iz kolegija Prehrambeni aditivi od 23.02.2023.
Redni broj |
Ime i prezime |
Ocjena |
1. |
Luca Sesar |
3 |
|
|
|
Ostali studenti nisu položili ispit
prof. dr. sc. Drago Šubarić
Studij prehrambene tehnologije
Rezultati pismenog ispita iz TEHNIČKE FIZIKE
akademska: 2022/2023
Prvi zimski rok
|
Ime i prezime |
bodovi |
usmeni |
1 |
Kata Planinić |
82 |
+ |
2 |
Ivona Tolj |
77,5 |
+ |
Usmeni ispit je u petak 3. ožujka 2023. s početkom u 8:00 sati.
Preh rez drugi rok
IME | PREZIME | BROJ INDEKSA | TEORIJA | ZADACI | UKUPNO |
Mihaela | Miloš | 0 | 60 | 64 | |
Anja | Marić | 0 | 75 | 77,5 | |
Katarina | Prskalo | 0 | 50 | 55 |
Usmeni ispit kod prof. Brkic iz tehnicke fizike je u petak 3. ožujka 2023. s početkom u 8:00
Predmetni nastavnik: dr.sc.Slavica Brkić
Sveučilište u Mostaru
Agronomsko i prehrambeno –tehnološki fakultet
Biskupa Čule bb
Kolegiji: MIKROBIOLOGIJA - OPĆA AGRONOMIJA
Rezultati pismenog ispita iz kolegija Mikrobiologija koji je održan dana 24.2. 2023.
Studenti koji pristupili pismenom ispitu:
prvi opći dio položen 13 bodova od 23 boda specijalni dio nije položen 7,5 bodova /20 boda
prvi opći dio nije položen 9,3 bodova/23 specijalni dio nije položen 6,5 boda/20 bodova
prvi opći dio nije položen 8,5 bodova/23 specijalni dio položen 12 bodova/20 bodova
prvi opći dio položen 16 boda/23 specijalni dio nije položen 5 bodova /20
prvi opći dio položen 18,5/23 bodova specijalni dio nije položen 6 bodova /20
prvi opći dio nije položen 9,2/23 specijalni dio nije položen 2 bodova /20
prvi opći dio nije položen 5,30/23 specijalni dio nije položen 1 bodova /20
prvi opći dio nije položen 6,3/23 specijalni dio nije položen 1 bodova /20
Pravilnik o studiranju na Sveučilištu u Mostaru 55-66%- dovoljan (2)
Kriterij za opći dio 60% -13,80 bodova: Kriteriji za specijalni dio 60% -12 bodova:
23-22 = izvrstan (5) 20-19 = izvrstan (5)
21-20 = vrlo dobar (4) 18-17 = vrlo dobar (4)
19-15 = dobar (3) 16-14 = dobar (3)
14-11 = dovoljan (2) 13-12 = dovoljan (2)
Mostar: 27. 2. 2023. g
Nositelj modula: dr.sc. Višnja Vasilj, izv.prof.
Rezultati ispita Fiziologija probave od 21.02.2023.
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba
Žiro račun (KM):
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR
Devizni račun:
SWIFT UNCR BA 22;
IBAN: BA 393381304831854411;
ID: 4227088130064
Žiro račun Studenskog zbora (KM):
3381302231566875