Fizikalna kemija, 21. 06. 2023.
Red. br. |
Ime i prezime |
Br. indeksa |
Br. Bodova/100 |
Ocjena |
1. |
Ana Kukrika |
2427 |
60 |
Dovoljan (2) |
2. |
Dragana Bandur |
2435 |
Nije pristupila |
- |
3. |
Petra Lelas |
2442 |
12 |
Nedovoljan (1) |
4. |
Mia Milićević |
2449 |
40 |
Nedovoljan (1) |
5. |
Nikolina Šutalo |
2460 |
38 |
Nedovoljan (1) |
Rezultati ispita: Tehnologija prerade sirovina biljnog podrijetla – čokolada održanog 22.6.2023.
Jelena Mihaljević |
Izvrstan (5) |
Ana Rezo |
Izvrstan (5) |
Sara Zadro |
Vrlo dobar (4) |
Iva Jelić |
Dobar (3) |
Iva Slišković |
Dobar (3) |
Darija Krešić |
Dobar (3) |
Andrijana Marold |
Dobar (3) |
Josipa Pelivan |
Dovoljan (2) |
Prof.dr.sc. Jurislav Babić
Prehrambena biokemija
19.6.2023.
Katarina Ćorluka- 71%- dobar 3
David Matijanić 39% - nedovoljan 1
Josipa Vukšić 80%- vrlo dobar 4
doc.dr.sc. Marijana Marković Boras
Rezultati ispita iz Matematike održanog 20.lipnja 2023.
Matematike 1
Matematike 2
Uvid u radove održat će se na FPMOZ-u (kabinet 311) u srijedu, 21. lipnja 2023. u 9:00h.
Ime i prezime |
Broj bodova; ocjena |
1. Stefanie Koffler |
47; izvrstan (5) |
2. Josip Kordić |
32; dovoljan (2) |
3. Luka Udženija |
27, 5; nedovoljan (1) |
4. Luka Oreč |
27; nedovoljan (1) |
5. Martina Soldo |
24; nedovoljan (1) |
6. Marko Kobačić |
21; nedovoljan (1) |
Kriteriji ocjenjivanja: 0-29 (1), 30-35 (2), 36-40 (3), 41-45 (4), 46-50 (5)
Studenti mogu pogledati radove u četvrtak, 22.6. 2022. u 10:00 h.
Nositelj predmeta: doc.dr.sc. Elma Sefo
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba
Žiro račun (KM):
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR
Devizni račun:
SWIFT UNCR BA 22;
IBAN: BA 393381304831854411;
ID: 4227088130064
Žiro račun Studenskog zbora (KM):
3381302231566875