Tehnologija prerade sirovina biljnog podrijetla (kolokvij: voće i 
povrće)

1. Iva Bešlić    dovoljan (2)
2. Maja Rotim    dovoljan (2)

Sirovine biljnog podrijetla (ispit)

1. Zvonimir Pehar    dobar (3)


 

Tehnologija prerade sirovina biljnog podrijetla (Tehnologija šećera, škroba i čokolade)

Rezultati ispita, 6.10.2020.

Jasna Soče

Dovoljan (2)

Josip Kovač

Dovoljan (2)

Tomislav Marić

Dovoljan (2)


prof.dr.sc. Jurislav Babić

Rezultati dekanskog ispitnog roka 1.10.2020. iz Procesa u prehrambenoj industriji, Prehrambenog inženjerstva i Opasnosti vezane uz hranu su u ISS sustavu. Upis ocjene je u srijedu, 7.10.2020. u 10.30 h.

 

AGRONOMSKI I PREHRAMBENO-TEHNOLOŠKI FAKULTET

SVEUČILIŠTA U MOSTARU

Preddiplomski studij

Prehrambena tehnologija

Predmet:    TEHNOLOGIJA PRERADE SIROVINA BILJNOG PODRIJETLA

(dio ispita iz Tehnologije ulja)

 

REZULTATI  PISMENOG  KOLOKVIJA

održanog  2.10.2020.

  1. Josip Kovač ……………………………………….. vrlo dobar (4)

Napomena:

U slučaju da student nije zadovoljan navedenom ocjenom na kolokviju može pristupiti narednim ispitnim rokovima te pokušati ostvariti veću ili manju ocjenu.

6.10.2020.

________________________

 prof. dr. sc. Tihomir Moslavac

Izbornik

Kontakti

Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba

Računi fakulteta

Žiro račun (KM):  
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR

Devizni račun: 
SWIFT UNCR BA 22; 
IBAN: BA 393381304831854411;

ID: 4227088130064

Žiro račun Studenskog zbora (KM):  
3381302231566875

Idi na vrh