Tehnologija prerade sirovina biljnog podrijetla (kolokvij: voće i
povrće)
1. Iva Bešlić dovoljan (2)
2. Maja Rotim dovoljan (2)
Tehnologija prerade sirovina biljnog podrijetla (Tehnologija šećera, škroba i čokolade)
Rezultati ispita, 6.10.2020.
Jasna Soče |
Dovoljan (2) |
Josip Kovač |
Dovoljan (2) |
Tomislav Marić |
Dovoljan (2) |
prof.dr.sc. Jurislav Babić
Rezultati dekanskog ispitnog roka 1.10.2020. iz Procesa u prehrambenoj industriji, Prehrambenog inženjerstva i Opasnosti vezane uz hranu su u ISS sustavu. Upis ocjene je u srijedu, 7.10.2020. u 10.30 h.
AGRONOMSKI I PREHRAMBENO-TEHNOLOŠKI FAKULTET
SVEUČILIŠTA U MOSTARU
Preddiplomski studij
Prehrambena tehnologija
Predmet: TEHNOLOGIJA PRERADE SIROVINA BILJNOG PODRIJETLA
(dio ispita iz Tehnologije ulja)
REZULTATI PISMENOG KOLOKVIJA
održanog 2.10.2020.
Napomena:
U slučaju da student nije zadovoljan navedenom ocjenom na kolokviju može pristupiti narednim ispitnim rokovima te pokušati ostvariti veću ili manju ocjenu.
6.10.2020.
________________________
prof. dr. sc. Tihomir Moslavac
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba
Žiro račun (KM):
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR
Devizni račun:
SWIFT UNCR BA 22;
IBAN: BA 393381304831854411;
ID: 4227088130064
Žiro račun Studenskog zbora (KM):
3381302231566875