Sveučilište u Mostaru
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet
Preddiplomski studij: Prehrambena tehnologija
Kemija hrane
Rezultati popravnog parcijalnog ispita (30.01.2020.) i prijedlog konačne ocjene
Ime i prezime | Položeni parcijalni ispit |
Popravni parcijalni ispit | Konačna ocjena |
|
Ocjena | Bodovi | Ocjena | ||
Ivan Pehar | Dovoljan (2) | 34,85 | Dobar (3) | Dobar (3) |
Iva Sablje | Dovoljan (2) | 28,75 | Dovoljan (2) | Dovoljan (2) |
Mateo Radić | Vrlo dobar (4) | 39,65 | Vrlo dobar (4) | Vrlo dobar (4) |
Studenti koji su položili Kemiju hrane preko parcijalnih ispita a zadovoljni su ocjenom, neka prijave ispit
u sustavu kako bi im se upisala ocjena.
Prof. dr. sc. Mirela Kopjar
Ocjenjivanje:
Izvrstan: 45 – 40,5
vrlo dobar: 40,4 – 36
dobar: 35,9 – 31,5
dovoljan: 31,4 – 27
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba
Žiro račun (KM):
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR
Devizni račun:
SWIFT UNCR BA 22;
IBAN: BA 393381304831854411;
ID: 4227088130064
Žiro račun Studenskog zbora (KM):
3381302231566875