Sveučilište u Mostaru
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet
Diplomski studij- Zootehnika
Pismeni ispit iz Biokemije, održan 6. 9. 2019.
|
Ime i prezime |
Bodovi |
1. |
Grgo Vukoja |
50 |
|
|
|
Student se poziva na usmeni ispit u utorak, 10.9.2019. u 9:00 h.
Sveučilište u Mostaru
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet
Smjer: Prehrambena tehnologija (II godina)
Pismeni ispit iz Biokemije, održan 6. 9. 2019.
|
Ime i prezime |
Bodovi |
1. |
Ružica Šarčević |
60 |
2. |
Lora Jelić |
51 |
3. |
Iva Relota |
50 |
4. |
Dario Mihalj |
50 |
|
|
|
5. |
Tomislav Marić |
35 |
6. |
Josip Kovač |
5 |
|
|
|
Za izlazak na usmeni ispit bilo je potrebno ostvariti najmanje 50 bodova.
Usmeni ispit i uvid u radove održat će se u utorak, 10. 9. 2019. u 9:00 h.
Sveučilište u Mostaru
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet
Smjer: Opći smjer (I godina)
Rezultati iz Biokemije, ispit održan 6.9.2019.
|
Ime i prezime |
Bodovi |
1. |
Josip Galov |
10 |
2. |
Katarina Periša |
10 |
|
|
|
Za usmeni ispit bilo je potrebno ostvariti najmanje 50 bodova.
Uvid u radove održat će se u utorak, 10. 9. 2019. u 9:00 sati.
Predtest iz predmeta Opće voćarstvo, održan 5. rujna 2019. godine položila je studentica:
Predtest iz predmeta Specijalno voćarstvo, održan 5. rujna 2019. godine položili su studenti:
Studenti mogu pogledati svoje testove u vrijeme konsultacija.
doc.dr.sc. Paulina Šaravanja
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet u Mostaru
Diplomski studij
Procesi pripreme hrane
4.9.2019
REZULTATI ISPITA
Ante Mišetić |
Vrlo dobar (4) |
prof.dr.sc. Jurislav Babić
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba
Žiro račun (KM):
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR
Devizni račun:
SWIFT UNCR BA 22;
IBAN: BA 393381304831854411;
ID: 4227088130064
Žiro račun Studenskog zbora (KM):
3381302231566875