Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet
Sveučilište u Mostaru
Preddiplomski studij: Prehrambena tehnologija
Kemija hrane
Rezultati ispita održanog 05. 07. 2019.
Ime i prezime Bodovi Ocjena
Erseg Silvija
26,05/41
Dovoljan (2)
Akmadžić Karla
18,85/41
Nedovoljan (1)
Šarčević Ružica
9,35/41
Nedovoljan (1)
Prof. dr. sc. Mirela Kopjar
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za primijenjenu kemiju i ekologiju
Katedra za primijenjenu kemiju i instrumentalne metode
Kolegij: Ambalaža i pakiranje hrane
OBAVIJEST STUDENTIMA
Rezultati pismenog ispita iz kolegija Ambalaža i pakiranje hrane održanog u Mostaru 3.7.2019.:
Rbr. Ime i prezime
Bodovi
pismenog
ispita
Bodovi
laboratorijske
vježbe i radni
zadaci
Ukupni
bodovi
pismeni
ispit
Ocjena
pismenog
ispita
Položili su:
1 Ana Šušac 2276 33,25 16 49,25 3
Nisu položili:
2 Josip Kovač 2235 4,35 1
3 Maja Rotim 2218 5,6 1
4 Ivo Marijan Planinić 2308 9 1
Nisu pristupili
5 Pavković Anđela
Upis ocjena: Zadnji rok u 9 mjesecu
42-49 bodova dovoljan (2)
49.1-56 bodova dobar (3)
56.1-63 bodova vrlo dobar (4)
63.1-70 bodova izvrstan (5)
prof. dr. sc. Lidija Jakobek Barron
Rezultati ispita iz MATEMATIKE
R.broj |
Prezime i ime |
Ocjena |
1. |
KATARINA PERIŠA |
Dovoljan (2) |
Usmeni dio ispita bit će u srijedu 10.07.2019. god u 15:00 sati.
Predmetni nastavnik:
prof.dr.sc. Zora Marijanović
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za primijenjenu kemiju i ekologiju
Katedra za primijenjenu kemiju i instrumentalne metode
Kolegij: Ambalaža i pakiranje hrane
OBAVIJEST STUDENTIMA
Rezultati pismenog ispita iz kolegija Ambalaža i pakiranje hrane održanog u Mostaru 3.7.2019.:
Rbr. |
Ime i prezime |
Bodovi pismenog ispita |
Bodovi laboratorijske vježbe i radni zadaci |
Ukupni bodovi pismeni ispit |
Ocjena pismenog ispita |
Položili su: |
|
|
|
|
|
1 |
Ana Šušac 2276 |
33,25 |
16 |
49,25 |
3 |
Nisu položili: |
|
|
|
|
|
2 |
Josip Kovač 2235 |
4,35 |
|
|
1 |
3 |
Maja Rotim 2218 |
5,6 |
|
|
1 |
4 |
Ivo Marijan Planinić 2308 |
9 |
|
|
1 |
Nisu pristupili |
|
|
|
|
|
5 |
Pavković Anđela |
|
|
|
|
Upis ocjena: Zadnji rok u 9 mjesecu
42-49 bodova dovoljan (2)
49.1-56 bodova dobar (3)
56.1-63 bodova vrlo dobar (4)
63.1-70 bodova izvrstan (5)
prof. dr. sc. Lidija Jakobek Barron
Sirovine biljnog podrijetla (ispit)
1. Ivona Knežević (2)
Prehrambeni aditivi (ispit)
1. Antonia Ćosić (usmeni ispit)
Tehnologija sirovina biljnog podrijetla (kolokvij - voće i povrće)
1. Lora Jelić (3)
2. Ružica Šarčević (3)
Usmeni ispit će se održati u petak, 19. srpnja 2019.
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba
Žiro račun (KM):
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR
Devizni račun:
SWIFT UNCR BA 22;
IBAN: BA 393381304831854411;
ID: 4227088130064
Žiro račun Studenskog zbora (KM):
3381302231566875