Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet
Sveučilište u Mostaru
Preddiplomski studij: Prehrambena tehnologija
Kemija hrane
Rezultati ispita održanog 05. 07. 2019.
Ime i prezime Bodovi Ocjena
Erseg Silvija
26,05/41
Dovoljan (2)
Akmadžić Karla
18,85/41
Nedovoljan (1)
Šarčević Ružica
9,35/41
Nedovoljan (1)
Prof. dr. sc. Mirela Kopjar

Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za primijenjenu kemiju i ekologiju
Katedra za primijenjenu kemiju i instrumentalne metode
Kolegij: Ambalaža i pakiranje hrane

OBAVIJEST STUDENTIMA

Rezultati pismenog ispita iz kolegija Ambalaža i pakiranje hrane održanog u Mostaru 3.7.2019.:

Rbr. Ime i prezime

Bodovi
pismenog
ispita

Bodovi
laboratorijske
vježbe i radni
zadaci

Ukupni
bodovi
pismeni
ispit
Ocjena
pismenog
ispita

Položili su:
1 Ana Šušac 2276 33,25 16 49,25 3
Nisu položili:
2 Josip Kovač 2235 4,35 1
3 Maja Rotim 2218 5,6 1
4 Ivo Marijan Planinić 2308 9 1
Nisu pristupili
5 Pavković Anđela
Upis ocjena: Zadnji rok u 9 mjesecu

42-49 bodova dovoljan (2)
49.1-56 bodova dobar (3)
56.1-63 bodova vrlo dobar (4)
63.1-70 bodova izvrstan (5)

prof. dr. sc. Lidija Jakobek Barron

Rezultati ispita iz MATEMATIKE

 

 

R.broj

Prezime i ime

Ocjena

1.

KATARINA PERIŠA

Dovoljan (2)

 

Usmeni dio ispita bit će u srijedu 10.07.2019. god u 15:00 sati.

 

Predmetni nastavnik:

                                               prof.dr.sc. Zora Marijanović

Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek

Zavod za primijenjenu kemiju i ekologiju

Katedra za primijenjenu kemiju i instrumentalne metode

Kolegij: Ambalaža i pakiranje hrane

OBAVIJEST STUDENTIMA

Rezultati pismenog ispita iz kolegija Ambalaža i pakiranje hrane održanog u Mostaru 3.7.2019.:

Rbr.

Ime i prezime

Bodovi pismenog ispita

Bodovi laboratorijske vježbe i radni zadaci

Ukupni bodovi pismeni ispit

Ocjena pismenog ispita

Položili su:

 

 

 

 

1

Ana Šušac 2276

33,25

16

49,25

3

Nisu položili:

 

 

 

 

2

Josip Kovač 2235

4,35

 

 

1

3

Maja Rotim 2218

5,6

 

 

1

4

Ivo Marijan Planinić 2308

9

 

 

1

Nisu pristupili

 

 

 

 

5

Pavković Anđela

 

 

 

 

 

Upis ocjena: Zadnji rok u 9 mjesecu

 

42-49 bodova                                   dovoljan (2)

                49.1-56 bodova                                dobar (3)

                56.1-63 bodova                                vrlo dobar (4)

                63.1-70 bodova                                izvrstan (5)

 

 

prof. dr. sc. Lidija Jakobek Barron

Sirovine biljnog podrijetla (ispit)
1. Ivona Knežević (2)

Prehrambeni aditivi (ispit)
1. Antonia Ćosić (usmeni ispit)

Tehnologija sirovina biljnog podrijetla (kolokvij - voće i povrće)
1. Lora Jelić (3)
2. Ružica Šarčević (3)

Usmeni ispit će se održati u petak, 19. srpnja 2019.

Izbornik

Kontakti

Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba

Računi fakulteta

Žiro račun (KM):  
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR

Devizni račun: 
SWIFT UNCR BA 22; 
IBAN: BA 393381304831854411;

ID: 4227088130064

Žiro račun Studenskog zbora (KM):  
3381302231566875

Idi na vrh