Obavijest:
Obavijest studentima preddiplomskog studija Prehrambena tehnologija, kolegij Tehnologija prerade sirovina biljnog podrijetla.
Molim studente koji planiraju izlazak na ispit 23.2.2017. iz kolegija „Tehnologija prerade sirovina biljnog podrijetla“ (dio Tehnologija čokolade, škroba i šećera) da izlazak na ispit prijave na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..
Prof.dr.sc. Jurislav Babić
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba
Žiro račun (KM):
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR
Devizni račun:
SWIFT UNCR BA 22;
IBAN: BA 393381304831854411;
ID: 4227088130064
Žiro račun Studenskog zbora (KM):
3381302231566875