Obavijest:

Obavijest studentima preddiplomskog studija Prehrambena tehnologija, kolegij Tehnologija prerade sirovina biljnog podrijetla.

Molim studente koji planiraju izlazak na ispit 23.2.2017. iz kolegija „Tehnologija prerade sirovina biljnog podrijetla“ (dio Tehnologija čokolade, škroba i šećera) da izlazak na ispit prijave na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Prof.dr.sc. Jurislav Babić

Kontakti

Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba

Računi fakulteta

Žiro račun (KM):  
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR

Devizni račun: 
SWIFT UNCR BA 22; 
IBAN: BA 393381304831854411;

ID: 4227088130064

Žiro račun Studenskog zbora (KM):  
3381302231566875

Idi na vrh