Obavijest Studentima 1. godine diplomskog studija Prehrambeno inženjerstvo, kolegij „Procesi pripreme hrane“
Ispit iz Kolegija „Procesi pripreme hrane“ održat će se 6.9.2017. u 11:00 sati.

Obavijest Studentima 3. godine preddiplomskog studija Prehrambena tehnologija, kolegij „Tehnologija prerade sirovina biljnog podrijetla“  (tehnologije šećera, čokolade i škroba)
Ispit iz Kolegija „Tehnologija prerade sirovina biljnog podrijetla“ (tehnologije šećera, čokolade i škroba) održat će se 6.9.2017. u 11:00 sati.

Kontakti

Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba

Računi fakulteta

Žiro račun (KM):  
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR

Devizni račun: 
SWIFT UNCR BA 22; 
IBAN: BA 393381304831854411;

ID: 4227088130064

Žiro račun Studenskog zbora (KM):  
3381302231566875

Idi na vrh